?

Fick mail från Ariel idag. Mamman från NY. Hon skrev att dom har inte glömt bort mig haha. Sen frågade hon igen om 28 mars - 28 juni skulle passa mig. Så håll tummarna folk.
Har tittat lite på att kanske plugga engelska i typ Florida/miami beach.. men det lär ju kosta fläsk med pengar.
Vet inte riktigt vad jag ska göra i sommar.. aja nåt händer väl..

Helgen da.
I morgon slutar jag 2, drar in till stan där jag ska träffa carro, lämna tillbaka våra snook biljetter. Måste hitta nån present till Jake, han fyller ju 3 år 28/2. (samma dag som farsan) Men vafan ska man ge han, förslag? Kan ju inte var nå stort. Dyrt o skicka ju.. funderar på typ nån polis t-shirt o nåt mer kanske. Nåt hittar vi väl.

Lördag kommer Sofie, Jessica o Lisa in till södertälje så vi ska dra ut här. Vet inte vart än. Dom ville tydligen till hamn. Så vi får väl se.. inga ställen här är väl att hurra över.

Söndag blir det film med tina. Bara en allmän söndag med massa chill.

Haha fick skjukaste mailet från en snubbe på myspace. Han sa att han hatar oss? stockholmare o vår smör musik o jag vet inte vad haha. Tyckte han va lite rolig. En liten tönt från falkenberg liksom!

Shit assu

Va inne och kollade på kursen jag ska söka till, försökte hitta vad det är för ansöknings prover man ska skicka in.. eeh hej, det är ju inte lite.. nu börjar ja fan fundera på om jag ens kan komma in, fatta hur många duktiga om mer erfarna som kommer söka:/

ialf det här ska man göra:

1. Designidentitet
Gör en visuell presentation av dig själv och din värd.
svara på två frågor; vad tänker du att utblindningen ska leda till? och vad är mode för dig

2. Tidigare arbeten
Fotografera och presentera plagg och tidigare saker man gjort

3.Designexperiment
Gör en fri tolkning av ett tema som är intressant för dig just nu. Som man ska presentera på olika sätt.

4. Kollektion
Gör en vinter kolektion på ca 10 plagg på ordet snö. Sen ska man presentera det på fyra olika sätt.

5. Krokier
3-4 st

Hur man ska pressentera skiten är ju inte lite heller liksom, orkade bara inte skriva ner allt. Kommer jag klara det här? Det är frågan
Dom tar ut 30 st som får komma dit på en provdag, det är i maj. Tänkt om det blir så att dom vill att jag ska komma till NY. Då kommer jag ju inte hem därifrån förns i slutet av juni.  Vad gör man...

Ska snart åka och jobba, Börjar kl 15. Jobbar natt. Sen i morgon åker jag direkt o jobbar i enhörna på dagis. Så nu måste jag duscha o packa.

Jusste, fotografen var här idag o fotade alla rum o så. Han va duktig, rummen såg fan större ut än va dom är haha.

peace out


Drama

Jahap.. gårdagen da. Fick skjussa lill brorsan till brunnsäng. Sen hakade matte med på ett bananskal o skulle ha skjuss till centralen. Sen var det bara att åka tillbaka till lina o hämta upp Tina och.. ehm.. pinsamt. Hennes kompis. Och vidare till hem till Sarah där hon och Jessica hade kalas.
Det var trevligt.. träffade en brud, Therese, som jag tydligen gått i samma klass som i helenelund, altså för VÄLDIGT längesen. men.. jag kommer fan inte ihåg henne. Alla andra gjorde det, till och med mamma kommer ihåg en therese. Måste hitta skolkatalogen o se haha :)
Haha vi körde scharader, hur fan stavas det ? , jag kom 2:a eller deland 2:a plats med nån snubbe men jag va fan bra :D yeah
Fick en spiderman klubba, känn på den ni.

Ja senare drog jag, johanna, gurra, vera o therese till stanley, orkade inte åka hem o hade fri biljett dit så vafan. Ja, det var väl lite drama där i början.. o fyfan va mycket smått det är där nu. Man får väl acceptera att man blivit äldre.. buhu. såg några av lill brorsan polare liksom. Men vi hängde mest där nere, jag o mitt vatten (körde ju)
Det fanns lite snyggt o titta på men kvällen var väl inte direkt lyckad. Drog hem vid 1 nångång.

Idag blir det en riktig söndag, glo på film o käka chips. om dom nu inte är uppätna.


Pappsen..

.. han e söt han. När han kom hem igår hade han med sig tre rosor till mig, han tyckte jag skulle bli frisk snart :) Håller med honom faktiskt.

På måndag vid 10.30 kommer det en fotograf hit och ska fota huset, så när vi väl ska sälja så är allt fixat. Dom känner inte att dom vill bo kvar här, så stort när jag flyttar, vilket jag räknar med att göra ganska snart. Så dom letar lägenhet in mot centrum.

Jaa.. annars da.. det händer ju inte ås mycket, har inget liv just nu.
Ligger o kramar min enda kompis som vill vara med mig just nu.. doggen nisse pisse. Min lilla sötnöt.

Vet inte hur jag ska göra nu i februari.. om jag ska fortsätta med ridningen eller köpa nå jävla gym kort nånstans. Kommer ju jobba konstant så jag kommer ju inte kunna åka ut så ofta.. vilket känns rätt segt. Ska ta ett snack med cicci imorgon!

host host.. näe nu blir det väl att kolla på nån film.. blir nog Atonement.
tjingeling
image25

Tyck synd om mig

Nu har jag fått ögon inflammation också. Doktor albert ringde i morse, han skrev ut ögondroppar utan att jag behövde komma dit, soft. Men nu ligger ja här i sängen, helt ensam.
Har precis vart ute med nisse pisse, tog en tripp förbi kiosken o köpte lite godis o turk nötter.. för nu mina damer o herrar ska jag titta på film. Har precis laddat hem Beowulf. Får väl se om den är bra.

Pappa är snäll, han har hämtat ut mina droppar, orka åka till stan liksom.

Skulle ju ha jobbat idag, 10-22, faaan varför måste ja va sjuk nu, det är ju massa pengar, och i morgon, men det är väl lika bra o va hemma för nästa vecka börjar ju allvaret med jobb i enhörna.

Nu är filmen snart klar så see ya later aligator
tjao

Trööööötttt

...Är vad jag är. Jobbade natt igår. 19h .. sov i en jävla tält säng haha. På måndag ska jag göra det själv. Jobba natten alltså, igår va jag me ove så jag kunde se hur allt går till.. Sov typ inget, fick höra sen att det va för att det va fullmåne... ja.. 

Va hos vårdcentralen igår, frick träffa doktor Albert Ercan, tror ja, trevlig kille.. men jag va väl bara vanligt förkyld, så jag fick bara utskrivet alvedon o nässpray.. ucsh hatar det. Han skulle ringa i morgon bitti o se om jag mår nå bättre. 

Vet inte hur mycket pengar jag har behövt låna av mamma den här månaden. Busskort, vårdcentral, meduciner... listan bara fortsätter.. men snart.. snart får man lön ... jippppi!!

Om en timme ska jag luncha me johanna persdotter, det ska bli trevligt, fan inte träffats på as länge, visst vi har setts ute o så men inte satt oss ner o pratat så det ska bli kul. Även fast man kanske bara har råd med ett glas vatten haha.

Happ, så va näsan täpp igen da. snyt snyt.

Åh ja, foto affären va den nu heter i kringlan ringde.. min kamera är klart.. den som gick sönder i usa.. och det kostar inget.. det gick på garantin.. YES! så den ska hämtas idag också. Inte glömma. Bäst o skriva en minnes lapp. 

Funderar

... på vad fan jag ska göra. Om jag inte åker till NY.
Vill inte vara kvar i Södertälje, men ändå känns det som att man inte vill lämna allt o alla. Hoppas verkligen att jag kommer in på skolan till hösten. Då drar jag nog ner till Borås tidigare och jobbar. Man kanske kan få praktik plats nånstans.

Näe vill verkligen åka till usa, skulle vara skit kul. Träffa johanna igen, En annan au pair vi lärde känna, hon är hos en familj i NY så :)

Är väl på bättrings vägar nu, eller försöker intala mig det ialf.
Jobbar tis, tors och fre. På tisdag jobbar jag från 15 til 10 dan efter. Ska gå breve Ove så jag vet hur det är o jobba natt skift. Det här är på behandlings hemmet nu da. Vikarierar ju som behandlingassistens där. Ove som jag ska gå breve är fan den skönaste gubbe jag träffat haha

Undrar hur mycket snor man kan prodicera på en dag alltså, tar ju aldrig slut haha'
Det måste jag kolla up

So sick of being tired and so tired of being sick

Jag verkar ju aldrig bli frisk. Har fetaste förkylningen nu.
Missade ciccis kalas.. trist. Men ja, bättre o va hemma så man inte blir sjuk en vecka till.
För nästa vecka frå jag INTE vara sjuk. Ska jobba, o bra tider, cash cash cash !!
Så mina sjukliga dagar har gått åt att tycka synd om mig själv, läsa massa tidningar, typ Elle, fick prenumation eller vare heter av mamma i julklapp. Har försökt komma in i skissandet igen också.

Mööp Mööp

Började lyssna på lite skivor ja köpte i usa.. typ som The Almost - Souther Weather
Mayday Parade - A lesson in romatics och sist men inte minst Monty Are I - Wall of people




En ung kille kommer in på apoteket och ber apotekaren om en kondom. Han
tycker det är lite pinsamt
och känner att han vill förklara sitt köp.
- Min flickvän har äntligen bjudit hem mig på middag och jag är säker på
att om allt går bra kommer
jag att tillbringa natten med henne.
Innan han betalar ångrar han sig och frågar efter en kondom till. Han
förklarar:
- Min flickväns syster flörtar med mig ibland, jag är säker på att hon
gillar mig, kanske har jag tur
även med henne ikväll.
Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han
förklarar för receptarien:
 - Min flickväns mamma är relativt ung och snygg, jag tror att hon tycker
om mig och jag kan faktiskt
ha möjlighet med henne OCKSÅ.
Kvällen kommer och alla sitter samlade runt middagsborder och det första
som händer är att dom
ber en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen
som fortsätter att be.
Efter några långa minuter knuffar flickvännen på honom och säger:
- Jag visste inte att du är religiös.
Då svarar killen:
 - Och jag visste inte att din pappa är apotekare...
 
Slutsats: Prata inte om dina strategiska planer med främlingar, hela
organisationen kan kollapsa.


Ett av några mail jag fick av Ingela nu när jag vart sjuk :)
(carros mamma)

Panik

Jag klarar inte av att va sjuk haha. Blir så uttråkad. Det värsta är nog att jag inte är jätte sjuk.. Känner mig hängig o så.. sen har ja som ett tryck i mellanjärdet (eller vare heter) Det gör mest ont när jag rör mig.. vad jag ska göra jao!? Får väl titta på film.. men det är så tråkigt, så får man ont i huvet haha

Såg i tidningen idag att det finns ett träningställe i södertälje där dom håller på med pilates o yoga.. hej jag vill. Ska ringa o kolla vad de kostar o så.. har köpt en egen pilates boll, fast den ligger fortfarande kvar i kartongen.. tralala :P men det är ju jätte bra träning så ska nog sätta igång snart.

Kräksjukan

Jahapp, så har man gått o blivit sjuk. Har inte vart sjuk på fan ett år så det kanske var dags.. men fan.. kräksjuka.. hatar det..
Vaknade i morse av att ja mådde dåligt.. men jag gick till jobbet (dagis i enhörna) för att försöka.. men icke sa nicke.. frukosten kom upp.. hann vara där kanske 10 min haha.
Så nu har ja degat på soffan hela dan.. blir så uttråkad. Men är inte så sjuk. bara spytt 2 ggr så. Men jag tar det lugnt veckan ut ifall att.
Fan jag behöver u pengar haha

Får väl se om det blir en lugnt helg nu da. dötrist!
Nu ska ja nog ta tag o läsa en bok.. fetaste huvudverken efter att ha tittat på burken hela dan.

Jobb

I veckan skulle jag inte ha haft nå jobb.. men så ringer dagis i enhörna o frågar om ja kan hoppa in. Såklart man ställer upp.. peeeeeengar. Men jag sov så jevla skönt. Typiskt liksom.
Så det va ba att gå upp o göra sig fixad.. efter jobbet vart det att att åka in mot stan o skriva på papper så jag kan få min lön från mitt andra vikariejobb som behandlingsassistent. För den vill man ju verkligen ha..
Ska jobba imorgon oxå.. sen får man väl se om telefonen ringer.

Veckans planering annars da.. ehm ska förhoppningsvis träffa Emelie på en fika på onsdag, det va så jedrans längesen.
Måste ut till stallet o ha kul med pollen.. oooh jusste sen på fredag fyller cicci 22. Då blir det feeeeeest !!

Wiiee hämtade ut biljetter till Stanley's 1/2 när snook kommer dit.. hoppas det blir skoj.. har fått med mig carro och Sandra.

Känner mig as seg, lite ont i halsen (får inte gå o bli sjuk nu)
Näe nu blir det seg vid tvn.. tjollahopp

Spelkväll är aldrig fel

Förra helgen pratade vi tjejor om att träffas det här helgen och ha lite mys o säga hej då till Denise som åker till australien, iofs bara för en månad men ändå.. alltid kul o träffas.
Jag tog bilen till trosa o va där runt 6 nångång.. efter att carro käkat drog vi ner till krilles o köpte massa godis, mmmh dte va gott.. o mötte upp Sandra där..
Som för övrigt tog körkort igår.. massa grattis till henne.
Så vi tre drog hem till carro och hade skit kul.. vi spelade Galenpanna..älskar det spelet, man ska gissa vad man har för ord på korten i panna.

Medans vi sitter där o spelar får sandra sms från Denise, hon orkade inte komma. vilket var jävligt trist eftersom vi samlats rätt mycket för hennes skull... men men.

Vid 9 luffsar Sofie in o börjar dricka sitt vin:) sen kom Lisa o Jessica efter ett tag. Så nu var truppen samlad för att ha skit kul.


Vi började spela ett annat spel jag tog med, Alias, också skit kul. Jag o Sandra var i lag, Man ska förklara ord o gissa..Vi vann med hästlängder. Iofs blev Sofie, lisa o jessica bara fullare o fullare XD Men vi ägde spelet ändå haha

Ja sen skjussa vi ner fyllekrakarna till sportbaren. Efter det va det bara o åka tillbaka till carro, käka upp alla chips o snacka massa mer skit. Sen sätta sig i bilen o köra hem.

snip snap snut så va sagan slut

Hade jevligt kul ialf tjejor=)


NY

Baah! Fick ett mail från Sam (morsan i usa) hon undrade om jag kanske skulle vilja åka till New York o jobba hos Joe och Ariel, hennes bror, dom har ett barn..Olivia. Deras au pair hoppade precis av så dom behöver nån tills dom hittar en ny..
Men jag vet inte om ja ska åka.. vill ju.. men dom är väldigt speciella.. går inte riktigt o förklara men det kommer inte bli lika roligt som med Sam o dom..
Så vi får väl se.. men åker ja lär det bli i mars..
Då kanske man kan ta en tripp till florida oxå o hälsa på. =)

Tillägg

Pratade med Sam nyss. Fan nu vill ja åka.. 3 månader klarar man alltid.
Men ska inte ha för höga förhoppningar, dom kanske inte kan vänta i typ 2 mån tills jag kan komma..
Fick prata med lilla Jake oxå.. eller han avbröt oss konstant o skulle säga saker.. han tycket jag skulle komma dit, jag kan ju ta bilen sa han, sen skulle han cyckla hit, han har ju fått en ny i julklapp. Sen skulle han säga att han lekte med lego.. och att han sprang runt naken haha.. sötunge.. sen sa han at han saknar mig.. *tår*
Aja vi får väl se hur det här slutar

Bli aldrig en kopia av någon

Jag vet att du är trött på den där ständiga känslan av att sitta fast, att känna sig fängslad
Man bor mitt staden men har aldrig vart så ensam
dagen blir natt o längtan blir ängslan
Men det känns som om man har fastnat i ett gränsland
där allting står still förutom klockorna som klämtar
-Kapten Röd

Kunde inte sova igår, låg o tänkte på hur trött jag är på det här stället. Har man väl lämnat södertälje så vill man bara bort, eller jag ialf. Är så trött på att det alltid är samma sak, varje dag, varje helg, samma folk.
Funderar skarpt på att dra tillbaka till usa, typ plugga engelska eller nåt, för utbildningen jag kollar på i borås vill att man ska ha höga betyg i engelska så..
I st.augustine där jag va har dom ett jätte fint college, flager college. Men fick reda på nu att man kan inte åka dit o bara plugga engelska, så där sprack dom planerna.. gaah!
Vet inte vad jag ska göra, är helt kluven, vill jag börja plugga mode design? vill jag flytta hemifrån? vill jag tillbaka till usa? vet inte vad jag vill och det är rätt jobbigt. Men man ska väl leva lite för nuet. Å just nu känner jag att jag vill ner till borås o plugga typ design.
Men jag pallar inte med södertälje längre, pallar inte med samma gamla folk.
Visst har man några underbara vänner, o några fler "vänner" men ja.. som sagt. är kluven mitt i tu.


Go kväll

Klockan är exakt 02.30
Kom hem från Trosa gettot för typ 1 halvtimme sen..

Min dag börjar med att jag vaknar as tidigt, innan klockan ringer, fyfan vad jag hatar det. Och jag kan inte somna om heller utan ligger typ bara o väntar på att den ska ringa :P
Tog 11 bussen ut till stallet.. fyfan vilket jävla piss väder det blev, blåste ju som satan.
Men har jag tagit mig dit ut tänker ja fan rida ett tag ialf haha. Men då får ice för sig att jag ska inte alls rida, tog typ 10 min innan jag kom upp på kräket =)  Men sen gick det fin fint. Eftersom jag inte red så länge så vart ju busstiderna helt fel. Mammma, kom o hämta mig tack. Så jag satt o mös med dom två underbaraste kattungarna tills jag blev hämtad.
Innan man kommer hem måste vi svänga förbi lunahuset o hämta mamma o pappas bio biljetter, så in där med ridkläder, såg rätt risig ut haha men vem fan bryr sig.. du kanske?

Ja, sen va det bara att åka hem o fixa sig o dra till carro.
Mmmh mat.. hamburgare på krilles är aldrig fel. Vid 7, (en timme försenade) anländer vi till söt sofie, där hittade vi denise, jessica o sandra. Jätte trevligt.. ehm, dom drack, o så spelade vi spel..vafan heter det, rita o gissa? as kul vare ialf.
Runt 11 tiden bar det av till Tim som hade fest tydligen. Jag fick leka taxi. Men ja, där va det ju inte så kul, rätt segt o sen stappla det in mer o mer små saker så vi drog vidare ner till sportis, där det för övrigt va rätt segt oxå. Men sen fick ja åka hem.. hatar o köra på kvällen, så tråkigt haha men vad gör man inte för att få sova i sin egen säng.. näe ,men vänta.. mitt rum är fullt med annat folk.. så ja får ta lill brorsan rum.

Ringde The Orr family i usa nyss men inget svar, måset pröva igen.
hej på er

SNÖ!!

Vi ser det snöar Vi ser det snöar det va väl.. ganska roligt.
Älskar snö men varför ska den komma så sent.. jo.. för dom här jävla klimatförändringarna.. vi människor är fan idioter.. blir så arg när man läser om allt det där i tidningar. Ja som sagt.. jorden kommer gå under.. det är bara en tidsfråga om när.. Läste att man kan göra lite nytta genom att sänka hastigheten när man kör från 110 till 90, så släpper man inte ut lika mycket koldioxid..

Nu är det bestämt, jag är en av cicis medryttare på Ice.. ska bli kul.. Det får bli min träning haha. Man har ju inte råd med både gym kort o "stallkort". Ska köpa en pilates boll o köra lite hemma. Får väl se hur det går!

Nu ska man väl glo lite på film.. good luck chuck.. får det bli.

hej hopp i snö skogen


Trosa häng

ja.. idag va man bakis da.. alltid lika kul.
Gårdagen.. drog hem till Carro och Ingela o kekade tacos.. mumsigt värre. Sen kom kryckan och Göte förbi o förkrökade med oss.. och sist (och minst) kom sofie :) Det va länge sen man såg henne.
Sen drog vi till den där festen i lokalen.. Dom hade typ haft midag där så dte kändes lite skumt men sen lättade stämningen och foket blev fullare o fullare. Jag o carro gjorde entré på dansgolvet, resten av packet gjorde oss kort där efter sällskap. Det va rätt kul.. dansade hela kvällen. Det kändes dock aldrig som att det var nyår.. men men

Vi drog väl hem vid halv 4 eller nåt.. kollade inte på klockan.  Vi mötte Emil o hans polare på vägen. Länge sen man såg han oxå.. Men men sen va det bara att gå vidare hem o sova. Vaknade väl vid 2 idag.. fyy! Sitter fortfarande hos carro.. måste bli mindre bakis så jag kan köra hem ikväll.. blöö!

Har fetaste träningsverken efter rdningen också.. ryggen e värst.. nån som är bra på att ge massage :D haha
Happ.. måste få carro ur sängen så vi kan hitta på nåt..

Grått nytt hår

RSS 2.0