Nytt År Snart

Jahaja, snart är det ett nytt år.. 2008 för dom som inte vet.
Det har varit massor av funderingar kring vad fan man ska göra.. förr i tiden (gud va gamalt det lät haha) ialf var det alltid nån som hade hemmafest.. och det är ju det man ska göra på nyår..  om man inte tillbringar den med familjen o så da.. men aldrig att man går ut på krogen.. inte jag ialf =)

Som sagt.. vafan skulle jag o carro göra.. hmm.. förslag om nån fest i gnesta.. eeh näe.. så det blev trosa tillslut.. nån har hyrt lokal.. så det kan nog bli kul.. men.. nyår är så överskattat, det blir alltid skit i slutändan. En sak vet ja.. ska inte dricka så mycket som förra året!!

Nyårs löften da.. har inte ens tänkt på det. Man håller dom ju ändå inte så varför ens försöka haha. Men nåt kanske man ska ha.. Okej men kaske att verkligen försöka att komma in på modedesign skolan i borås. så får det bli.

Hängde med cici till stallet idag.. red hennes polle ice, eller alexander som han heter. Ska kanske bli medryttare och då börja hopp tävla, så vi tänkte träna lite på det.. men snön vräkte ner.. plus att han va på tok humör.. ny ryttar epå ryggen, måste ju testa gränserna.. Men det va bara kul.. tycker om bongstyriga hästar så det här ska nog funka. Han är ju så gudomligt söt oxå!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER GOTT FOLK!


hata rubriker

Idag så drog jag, mammsen o coffe till eh typ tumba, dom har öppnat två nya affärer med massa koola inrednings prylar.. så det vart lite pengar spenderat.. har inte ens nån egen lägenhet liksom.. vill vill vill!


vid 3 idag ska ja haka på carro som ska kolla in en lägenhet, en liten 1:a, vi får väl se vad hon tycker om den da. Annars vill fan jag ha den.. men.. ska kanske åka till norge två månader så det kan ju bli lite svårt. Ska åka med Denise om hon inte bangar.. igen :)


Sandra blir stor idag.. hon fyller 20.. grattis till henne.. hurra hurra hurra

Wey cicci frågade om ja ville hänga me o rida i morgon.. klart man vill det.. hallååå. Ska hoppträna med Ice. Kul o se hur det går, ska kanske bli medryttare på han och då ska vi börja tävla så träning behövs.

hejsan hoppsan fallerallera.. man kanske ska ta o slå en pling till familjen i the US.. hmm.. det är ju jobbigt haha.. lat hej.


Ice - Exet-  Donna


Welcome Welcome

Nu vill jag också ha sånhär blogg.. kul va?!
Eeh.. ja
Välkommen till
(trummvirvel)
Bullens Blog!!



RSS 2.0