Lördag 9/5

WOHO. Imorn bär det av till Barca. Ska bli as kalas.

Åkte till oslo igår för en jobbintervju. Ja man måste väl chansa lite ibland. Det gick jätte bra. Ska dit på lärodagar v.19 så jag har väl i princip fått jobbet. Skönt att veta vad man ska göra. Så nu letas det lägenhet. Fick en till förfrågan om att komma på intervju. så jag tar det när jag är där då. 

Ialf.. oslo.. aldrig varit där förut, men det gick fint, hittade dit ja skulle efter ett tag. Sen mötte jag upp erik och andre. Vi drog hem till erik och tog en powernap, sen vart det såklart fest. Trevligt :D Lite jobbigt att åka hem idag bara, tågresan var inte den bästa.. kändes som att vi bara sovit 30 min innan klockan ringde blöö.. ankan så snäll som han är följde mig till tåget, och ja vi hittade ... sov som tur var genom nästan hela resan.. slapp jag känna hur dåligt jag mådde haha.

Im happy

och sen vill jag bara säga att MR är en idiot

Söndag 3/5

Halooooooo

Ja, så var man tillbaka i sverige landet och gettot södertälje. Känns väl sådär egentligen. Jätte kul att komma hem och träffa alla, speciellt när man har så underbara vänner som verkligen har saknat en <3
Men det känns ändå lite skumt, att inte träffa alla man har umgåts medså intensivt.. saknar trysil och alltihopa.
Planerna just nu ser ut så att.. på söndag bär det av till barcelona i 9 dagar. Sen att jag kanske åker till finland och hälsar på. Sen tar ju lillebror studenten, efter det ska jag försöka klämma in 1 vecka i danmark och 1 vecka i skellefteå. Det största problemet med dte här är ju såklart..pengar!! men jag får leva snålt. I slutet av sommaren blir det nog flytt till oslo med trysil folk :)

Men ja, sista dagarna i trysil da.. helgen var ju såklart massa jobb.. jobbade kanske 16 tim i lördags.. fick leka lite vakt på rökaltanen, folk orkade inte köa så dom hoppade in. Fan vilken respekt man får när man har en jacka där det står VAKT på.. helt sjukt. jävligt kul o slänga ut folk också :D

Söndagen städades det för fullt, vi vart typ klara i bistron, på eftermidagen bar det av mot Son och vårat spa hotel. Det var några härliga dagar. härligt med lite spa, käka middag och sånt :D
Efter det var det ju bara att åka tillbaka och städa resten..

På onsdan så hade vi en liten fest hemma hos oss.. det vart as kul .. sista festen med gänget liksom, gjorde massa roliga drinkar och hade det mysigt.

Det va ju sjukt fint väder den sista veckan, så det blev att sitta på rialto på dagarna i solen. På torsdan så städade vi hela lägenheten... fytti grisen, det va inte kul. Sen på kvällen vart det peppes pizza pch paradise hotel.
På fredag morgon drog alla hem förurom jag,sandra och jonna.
Så på kvällen grillade vi lite och sen vart det visst lite fest, nån fyllde år och sen bar det av ner på bööööös! helt sjukt bra sista kväll i trysil.. hade det super bra ;)

Lillebrorsan kom och hämtade mig och sandra och vi begav oss hemåt vid 3 tiden. Jag började köra men det gick inte så bra.. somnade ju inte förns kanske 5 dan innan så efter nån timme fick jag ta en power nap tills jag kunde hålla mina ögon öppna :P

Vi kom väl hem runt 6 tiden, gick snabbt och smidigt. Men som sagt, det känns konstigt. Som tur är så drar ju jag,sandra,jonna,madde och marie till barcelona så man har ju det att se fram emot.. att vi kommer ses snart!

nej nu ska jag gosa in mig hos nisse i soffan och bara ta det lugnt!

RSS 2.0