12 maj

LEDIG... heal helgen nu. softish.. men vädret ska ju bli dåligt, som vanligt till när man inte jobbar. Men jag ska försöka umgås med folk och övertala lillebror att följa med mig till Australien i höst..
Ska ut å rida lite med cissi också. Bilderna från löshoppningen med grymt bra!!
Kalle
Totte
Nisse
Metallica
Seul & Metallica

10 maj

Nu ska det bloggas igen.
Jag försöker förgäves styra upp mitt resande till hösten. Vart när hur liksom. Det dras åt olika håll och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Många vänner kan vara bra att ha men fan.. jobbigt när man vill träffa allihopa nu.
Som planen ser ut just den här sekunden så drar jag till Asutralien i mitten av Augusti, möter upp Megen, en tjej jag lärde känna i thailand, hon är redan där å jobbar för fullt. Nackdelen med henne är att hon är lite opålitlig när det kommer till planering så.. VÄLDIGT spontan. Men jag hoppas det ska lösa sig. Kollar ialf biljetter å priser.
Sen är väl planen att åka tillbaka till Indonesien, träffa alla brorsor å killen. Ja ni läste rätt.. träffat en balanes, får väl se hur det går med det :)
Ska efter det möta upp mammsen i thailand i februari, skojsigt, turista runt med familjevännerna Suree och lars. Hon är thai så det ska bli kul å träffa hennes familj, känt dom sen jag föddes, var 2 veckor gammal på deras bröllop :)
Jaaa.. ska ev resa runt lite med en kompis vid namn Robin, som jag också träffade i Thai, sen ska ju jessica resa runt, åh chris, åh Vicc.. jaaaa massa roligt folk. Man vet aldrig vart man hamnar

Super duper bra väder och ska snart åka ut till stallet å fota lite hästar..

MEREBUT HARI
Fånga dagen


RSS 2.0