Bokat

Nu är det klart, fick besked att mina biljetter till NEW YORK är bokade. Åker 29/3 - 26/6.
Fatta.. jag ska till NY.. NY... gaah.. Ariel sa att dom planerar en tripp till Florida o hälsa på folket i st.augustine också.. kan det bli bättre. Helt underbart.. saknar dom massor.
Shit.. ååh.. fan va kul.. måste smälta det här nu..

Gunilla (min brorsas fru) Ska snacka med sin kompis som är VD för Gina Tricot i borås. Kanske kan fixa in mig o få nån praktik eller nåt till sommars, hoppas!

Näe nu ska jag gå o vara glad

Branäs

ja då var man hemma igen. Vi va hemma ungefär 9 igår kväll. Vi skulle först till Enköping o hämta mia o antes packning, sen förbi arlanda, dom skulle hem till skelle. Och äntligen vidare till tälje.
Ska skriva kortfattat, helgen var skit kul. Önskar man fick träffa packet MYCKET oftare, Men ja alla bor ju lite här o där så man får passa på.
När vi kom dit gav vi oss såklart ut i backen, dåligt väder o fan glashalt i backen, jag slår halvt ihjäl mig, mina knän är två blåmärken o rumpan ömmar.
På fredan vaknar vi upp med sol.. jippi, då blir allt mycket roligare, Backarna var tyvärr fortfarande väldigt isiga, fyfan va trist det va, jag vart rätt feg, det blir ju lätt så när man bara åker 1 gång om året.. såklart ramlar jag ännu mer, gled fan genom en halv backe på knäna, baklänges, va så isigt så kunde inte stanna.  Jag hängde med folket som inte åkte skidor resten av dan, hade ont överallt.
På lördan va det också strålande sol :) Inte lika isigt i backarna och nu börjar man komma igång, men ja såklart så blåste det för mycket så hela förmiddan var gondol liften avstängd så man kunde inte komma till toppen..typ.. det är liksom som två sidor av berget, vi bodde på den "döda" sidan haha, o andra sidan fanns afterskin, hyrdning o gondol liften, Från vår sida kunde man komma upp till toppen men då kan man inte ta sig tillbaka förutom om man inte åker med busslasterna fram o tillbaka som tar evigheter. Dåligt branäs, dåligt! Men sen lättade vinden. Ante spände på sig coffes bräda o skulle styla lite, det blev lite hopp o några vurpor.
På söndan var det ännu finare väder, jätte varmt i solen. Det blev bara ett åk innan vi drog hemåt.. nu gick det osm bäst, när man har kommit igång, man måst eåka en vecka annars hinner man fan inte me haha.
Om ni kanske undrar vilka som åkte så var det jag, coffe, morsan o farsan. Min bror ant eo hans gravida flickvän mia, min andra bror johan, hans fru gunilla o dera ungar alexander o ida :D Det va grymt kul o träffa alla.

hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång. Back to reality!
image41
fler bilder finns på http://bullmaister.bilddagboken.se/

Snowboarding

Japp.. imorgon bär det av till BRANÄS. Aldrig varit där förut men det ska bli skit kul. Såg min bräda ligga i hallen i morse.. då kände jag verklige hur mycket jag saknat den.. och den har saknat mig me.. haha :) näe men som ni kanske märker så har jag sett fram emot att få åka sen.. ja.. väldigt långt tillbaka.

Jag o mammam har precis rimmat klart pappa födelsedags present

"Du ska få golflektioner
nu på vårkanten
när alla har lämnat slanten"


tror det va nå sånt ..  sen gjorde jag ett kollage med massa golf gubbar o sånt trevligt.
Fick jobba över idag, fast bara 1 tim så det var inte så farligt.. men ändå... fan min tidiga dag haha.. dom är heliga!
Sen fick vi skriva under på en lapp vad vi vill keka för nåt på Oleary's den 29/2 när vi ska dit med jobbet. Vi hade 4 rätter o välja mellan så jag valde hamburgare :P
Men innan det blir det ju bowling.. det ska bli kul.. alla är så sköna..

Näe jag borde väl packa så man inte glömmer nåt  i morgon, vi åker runt 6 på morgonen.. gäsp.
Vi fick inte ha med oss så mycket kläder.. det blir trångt i bilen, vi är 6 pers plus en hund haha.. vi har bytlånat jacobsons bil.. vettefan vad för nån men nåt större än våran. Så det kommer bli trångt o mysigt.
Vi får inte bästa vädret heller men vafan.. mulet o plus grader haha. Bara jag kan åka bräda så är jag nöjd :D

See ya lather alligator

Hangover

Ja men igår vart det ju då utgång o tokstan tälje.. med carro och matilda. Dom kom hit, vi satt o kröka o spela ölspel.. på nåt vänter vart ja rätt packad :P
Men ialf så drog vi in till Stanley's... inga folk överhuvudtaget.. men vi höll skenet uppe och hade skoj. Köpte bara en drink så rik som man är.. eller carro köpte de till mig, min nya favvo.. licor 43 o mjölk.
 Vi skakde loss på dansgolvet ett tag..  sen bestämde vi oss för att gå till oleary's istället. Där var det betydligt mycket mer folk.. synd bara att dom inte har dansgolvet öppet.
Träffa lite trevligt folk man kände.. men carro ville dansa så hon o jag gick tillbaka.. vi behövde inte betala nåt, inte ens ny garderob haha schysst.. men ja.. det vart as segt.. dålig musik. så vi mötte upp matilda, ragga en taxi o åkte hem.

Idag blir det massa chill.. carro sover fortfarande hehe. Ska nog kolla innebandy sen ikväll. rockets mot trosa .. ja men det va väl det roliga.. vill lägga upp en film snutt här.. hur fan gör man det? får väl krura på det ..


hej hopp


Ska få sova med hockeygrabbar

Alla hjärtatns dag.. hmm.. hej överskattat, men måste väl erkänna, skulle ju inte tacka nej till en ros från nån haha. Men jag "firade" min dag/kväll med två underbara människor. carro aka bob and maggan aka maggot :D haha
Dom tog sig in till södertälje..eller carro jobbar ju här men ja maggan gjorde det. Sen gick vi till nancy's o kekade o fikade o snacka massa strunt. Jag o maggot bytte våra lite försenade julklappar till varandra.
Haha jag fick skönaste presenten, påslakan med hockeylaget tre kronor på.. så jag ska få sova med hockey grabbar, kanske inte inatt men nån dag framöver... yeeeahs!

Vi begav oss sendan på en lite snabb runda på stan, alla är rätt panka men ändå. va tvungen o gå in på stadium. dom har ju värsta rean... och såklart är det rea på exakt dom bruna underbara skidbrallor som jag har suktat över i fan 2 månader.
Hej pappa, jo det är så att....  :D han är bäst!! Så nu är jag fit for fight när vi drar till branäs på torsdag.



Kram på alla hjärtans dag alla min underbara vänner och bekanta

Stjärntecken

Jungfrun
jungfrun är ingen påstridig och burdus person, utan mer av den försynta blygsamma typen.
det kan upplevas som reserverande, men kommer man dem väl inpå livet möter man en mkt omtänksam och känslig medmänniska. Även om hon inte tar initiativet själv, har hon inget emot att bli kontaktad av människor i sin omgivning. Många attraheras av hennes femenina, lite försiktiga uppsyn, med iakttagande blickar läser hon av sin omgivning innan hon själv tar platts i ett sammanhang. Hon har en förvånansvärd styrka i sin blick, och kan komunicera med ett endaste ögonkast. Man skulle kunna säga att hennes integiritet är hennes främsta vapen, utan den hade hon i sin strävan att vara andra till lags, tappatbort en stor del av sig själv.

Sin blygasamhet till trots, är hon verkligen ingen bild och oskuldsfull liten varelse. Hon vet precis hur hon vill ha det och har en vilja av stål.
Hennes tillvägagångssätt för att få sin vilja igenom är alltid strategiskt och noga genomsökt. i kombination med en inre uppdrag och aretsuppgifter.

Innanför jungfruns pannben cirkulerar oupphörlga tankar och funderingar om livet i stort och i smått. Hona har ett skarpt intellekt och söker ivrigt svar på alla sorters frågor, inte minst de abstrakta: om livets mening och människors existens. Hon är en riktig tänkare.

Jungfrun är ständigt på jakt efter den "rätta" men är på samma sätt rädd för att bli beroende av någon annan människa. Hon värdesetter sin självständighet och kan verka ganska avvaktande i dejtingsammanhang. i likhet av andra jordtecknerna längtar ändå jungfrun efter ett långvarigt, tryggt förhållande med giftemål och barn i sikte. Hennes välpolerade yttre i kombination med hennes blyga framtoning gör henne helt klart till ett hett villebråd på singelmarknaden.

Trots det kan jungfrun uppleva svårigheter med att hitta en partner och problemet ligger vanligtvis hos henne själv: hon har svårt att släppa kontrollen och öppnar sig inför en annan människa, inom jungfrun finns en inbyggd oro över att inte räcka till, därför behöver hon en partner som verkligen bekreftar och ser henne för den hon är, bortom den perfekta ytan.

När jungfrun väl älskar, älskar hon inerligt och generöst, ofta glömmer jungfrun bort sig själv i en varaktig relation.

Hennes framtida partner ska selst vara mentalt stark och stabil, så att han står ut med hennes nycker och stöttar henne när självkännslan sviker.

Jungfrun lämnar väldigt sällan en relaton som hon väl rotat sig i. Hon förväntar sig inte ständig romantik utan är lika nöjd med en likasinnad livkamrat som en passionerad älskare.

Hon är en riktig familjemänniska och kommer verkligen till sin rätta med barn och en äkta man vid sin sida. Tillsammans med barn lever hon upp på ett sätt som hon aldrig gjort tidigare. Barnsinnet i henne är ofta väl undanträngt, men brukar titta fram när hon får sina egna barn. Passion och romantik är överlag något jungfrun kan tycka sig klara sig utan, även om hon behöver det mer än något annat tecken. Hon trivs bäst i en trygg, odynamisk relation och  känner sig aldrig instängd i familjelivet "Äktenskapets bojor" är inget jungfrun lider av. Det enda som egentligen skulle få henne att bryta upp, något hon aldrig skulle förlåta, är otrohet.

HEnnes partner kan dock känna sig kvävd av hennes ordningsinne, bestämda vanor och nitiska rutiner, som inskränker allt mer på hans eget utrymme. Men står han ut med det kan han räkna med att bli omhändertagen på bästa vis livet ut.

Sex handlar inte para om passion och begär. Det handlar lika mycket om att våga blotta sig själv, sina behov och drömmar. Man behöver lära känna och uppskatta sin egen sexualitet innan man ägna sig åt någon annan fullt ut.
Jungfruns brist på spontanitet kan påverka henne negativt när det kommer till sex. Hon kan vara lite pryd och känna sig obekväm i vissa sexuella sammanhang. Sex handlar till stor del om att släppa kontrollen, vilket är jungfruns absoluta mardröm. Känner hon sig väl trygg och bekväm med en partner, vilket kan dröja ganska länge, kan hon dock ge uttryck för sin erotiska sida och bli en fantastisk älskare.


Vad gör man

Jaha, igår va vi på spa på skogshöjd da. Det va grymt skönt. Vi var 6 pers.. mötte upp alla kl.5, satt o bubblade och ångbastade, Sen kl.6 var det dags. Jag o johanna började med ryggmassage och panter tanterna fick fot grejs. Massagen var skit skön, somnade nästan, men det var för kort haha. Fötterna var ocå skönt men ja.. inte mycket tyvärr.. bara en jväla peeling liksom menmen.. jag klagar inte :D
Johanna hängde med hit, vi käka kina mat(mitt va inge gott, smakade inget, besviken) , Sen smällde vi i oss massa chips o popcorn!

Fick mail från Ariel idag igen:) Det är typ jätte bestämt nu. Hon fråga efter min adresss o grejer om dom frågar efter det när hon bokar biljett.. WIIHOO!!

Är rätt förbannad faktiskt. Ska fan aldrig låna ut pengar till folk. Eller det beror på vem men vafan. Lånar man pengar av folk så vill man ju betala tillbaka..eller? En viss person lånade pengar innan jag åkte till USA. Brydde mig inte om dom när jag var där.. hade ju pengar. Men vafan, är luspank nu.. och vill ha dom. Är det så fel? Jag vill inte behöva tjata om dom eller.. men jag antar att det tar ett tag innan jag får dom, om jag ens får det.. Hade det var nån hundring fine, men nu är det mer vi snackar om. Får väl ringa i morgon o försöka prata lite vett i personen, dag so växa upp tror ja. 

Ja man sk aväl lära av sina misstag antar jag :)

Nu ska jag ha en chill kväll men massa godis och onyttigt. Mitt liv.. fy! haha



 

Noooo!!

Det får inte vara sant.. jag börjar få ont i halsen.
Ja får bara inte bli sjuk igen, om jag blir det tänker jag inte säga nåt och gå till jobbet ändå haha. Får väl dricka massa äckligt honugsvatten o käka vitlök.
Näe jusste, Sam i usa sa att man ska gurgla med varmt saltvatten. Smakar skit dock, men kanske värt o prova, hon är ju ändå sjuksköterska så hon vet ju!

Slutade tidigt ida, väldigt skönt. Efter att jag jobbade 1 timme för mycket igår. Kom till jobbet 7.30 JAG BÖRJAR INTE FÖRNS 8.30. Då blir man sur :P kunde ju ha sovit längre.
Ialf.. jag o mamma tog bussen ner mot stan med nisse pisse, han skulle klippas. Medans han gjorde det gick vi lite på stan. Framkallade ett kort på mig o Jake, köpte en ram så ska skicka det plus en polis tröja och keps, han fyller ju år som jag sagt förut.. jah!



Måndag

Är väldigt ledig idag, dom har nån planeringsdag på jobbet så jag slapp komma.. woho.. men..vad gör man då? tråk ab.
Ska väl ta en lååååååååång runda med nisse pisse, så man får lite motion, börjar gå helt åt skogen nu.. behöver träning, orka? nej! Bullen i ett nötskal.

Lördagkväll.. jag hade kul ialf. Först kom carro hit, vi dega lite. Sofie, lisa o Jessica skulle komma vid 19.30 snåret, nej men sen ringer dom o säger att dom fick skjuss.. såklart att dom inte han med bussen ;P haha
Så det var ju bara att börja fixa sig. Tillslut hittar dom till lina gettot och stapplar in.
Resten av familjen var på lill brorsans innebandy match så vi va själva ett tag. Så vi korka upp och började köra ölspel o snacka skit. najs bajs.
Vi tog taxi in mot "stan". Sofie vrickar foten foten o tar nån tablett hon hittade i sin väska haha.. så det onda försvann. Sen bar det av mot Hamnmagasinet. Där mötte vi upp Bea och hennes polare. Bea är Sofies kusin och min mammas arbetskollega. As trevlig brud.
Har ladrig vart på hamn förut, det va väl inte super duper kul men vi röjde järnet på dansgolven heeeeela kvällen lång, emellanåt vart det nån drink. Åh.. Bea bjöd mig på godaste drinken.. licor 43 och mjölk. Sen vart folk för fulla och drog hem till trosa igen. Så jag o carro gick mot centralen och tog en taxi hem.

Igår efter att jag äntligen fick liv i carro ;) så kekade vi, jag skjussade henne till krille(hennes bror)
Sen drog jag vidare hem till Tina.. fyfan va halt det va på värgarna där ute på landet haha. Ialf... Vi började byta bilder från Usa och sen kollade vi på Saw 4. Hatar skräckisar men va tvungen o se den nu när jag pinade mig egenom dom andra. Efter det var det bara att åka hem, lämna över bilen till farsan och vid 7 drog vi till nykvarn där brorsan hade final i DM. Dom tog såklart guldet..grattis, fast det var en rätt usel match. Jag o matilda satt där o hejade på.. tack ska ni ha, det gjorde ni bra, rockets rockets rockets!

näe nu ni blir det ut i friska luften.
image34image35 

RSS 2.0