Tisdag 30/6

Imorn bär det av till ARVIKA FESTIVALEN. Fyyyyfan ska bli as najs :) wiieee wiiieee
Jag, carro och matilda drar vid 7 imorgon bitti .. segt men fan, då är vi där vid lunch tid  ialf. Så nu packar jag för fullt.. kanske ska lägga fram biljetten så den inte glöms, hade ju inte vart så kul..

Veckan har ju vart super med underbart väder .. har solat som bara den och badat.

Fan man blir ju helt dag blind när man bara går hemma, kmr knappt ihåg vad jag gjort :/ hmm aja 
efter arvika så ska jag bara fixa lite saker och sen dra till oslo så fort som möjligt .. okrar inte bara gå här hemma, måste ju vara i olso för att jag ens ska kunna hitta en lägenhet så..

Ja.. hej klant.. min mobil ha gått sönder.. skoj.. ehm så fick investera i en ny.. bra där isabelle!

nej jag ska väl återgå till min check lista
.


Måndag 22/6

Har väl inte hänt så värst mycket sen sist kanske..

Red för första gången sen olyckan häromdagen, hoppade lite, dä va kul. Men ice är lite otränad just nu så det blev bara lite granna :) Men imorn ska jag hänga i stallet med wall :)

Sen hade vi en sjukt rolig midsommar. Vi var ett helt gäng som drog ut till carros farsas sommarstuga i Hölö. Vi grillade,söp,badade,söp,dansade,söp och hade allmänt roligt :) 
Japp det vart årets första bad där nångång under natten, rätt kallt men härligt...

Vädret ska ju bli super duper nu till veckan så jag, carro och madde ska nog åka ut dit till hölö och lägga oss på klipporna nåndag.. wiiee

Ja sen är ju då ARVIKA biljetterna bokade.. ska bli så sjukt kul, vi är ett gäng härifrån tälje som åker och sen kmr ju typ halva trysil vara där. ska bli skoj!

Idag fyller the fransman år och imorn fyller the bob så grattis grattis till dom. Hipp hipp hurra.. och sånt där skojsigt.

Nej nu vart det lite små kyligt här ute i skuggan på balkongen så ska nog dra mig innåt.
hej hej

Måndag 15/6

Känns inte alls bra just nu med livet. Letar lägenhet i oslo för fullt. vet inte vad fan ja ska göra i sommar. ORKAR inte vara hemma längre. tycker om en som inte verkar tycka om mig lika mycket. vill ha pengar så jag ialf kan umgås med mina vänner.. men nej nej.  Vill bara sjunka under jorden just nu. försvinna ett litet tag och inte ha massa problem, *tår*

Det var ialf jätte kul o lördags. Mötte upp madde på centralen och sen begav vi oss till trosa. Vi strosade runt lite på marknaden. sen drog vi hem till carros mamma och grillade i det fina svenska sommarvädret?! hehe sen kom lite fler folk och så blev det förfest. Lite för sent drog vi ner mot tullen där kön var sjukt lång.. men vissa av oss stod ut, betalade och gick in. Det var kul att träffa alla där igen, var ju ett tag sen :) 

Har ialf lite planer för veckan.. känns skönt slipper jag tänka på jobbiga saker. På onsdag ska jag och cicci ha en heldag :) ska med henne ut till stallet och städa lite. för på torsdag ska vi hämta hennes nya häst sahra.. det ska bli kul. Vill börja rida igen.. har ju inte gjort det sen jag ramlade av. Plus att det är ett bra sätt att träna upp min rygg igen, för den är ju inte helt bra.

Nu ska jag titta på mannen som talar med hundar :)
puss på er



Torsdag 11/6

Jaha.. har det kjedligt.. Blir så lat när jag är hemma.. vet inte riktigt varför, orkar aldrig ta tag i nåt eller hitta på nåt.

Vettefan hur det blir med oslo.. har tittat på lägenheter men det är ju fan svårt när man sitter i ett annat land och inte kan gå på visningar.. måste hitta nån som kan gå åt oss liksom. Sen måste jag prata lite med sandra och se hur det blir nu.. kan hon och sara inte bestämma sig får jag väl försöka hitta nåt eget igen.. eller hitta nåt med hege, en tjej från trysil som också vill till oslo.

Men som det ser ut nu blir det nog inte oslo förns i slutet av juli början av augusti! Ska försöka ta tag i saker och hitta på nåt.. men att hitta på nåt kostar pengar, vilket jag inte har mycket av tyvärr..

Men ska ialf upp till brorsan och mia i skellefteå och sen ska jag på arvika festivalen. Måste bara se vilka som ska dit så man har nån att åka med. Vet redan att typ halva trysil ska dit så det blir nog skit kul :)

Ska till vårdcentralen imorgon, kolla ryggen och fixa allergi tabletter.  På lördag bär det av till Trosa :D det är marknad och sen PARTY. ska hem till carros mamma och grilla sen vidare till denise. ska bli kul o träffa alla där. var ett tag sen nu!

bla bla bla
hej då





söndag 7/6

hej hej hallå

Nu har man varit i Barcelona med jentorna.. det va grymt kul. Vi shoppade, festade och lekte turister. Gick på zoo, där fick bland annat se 2 apor ha sex. Vi åkte turist buss och massa annat skoj. Mycket drama men allt löste sig alltid :)

Dan efter att jag kom hem från Barca bar det av mot Norge och oslo igen. Fick bo hemma hos erik igen .. snällt. Var på lärodag 1 dag. Va väl helt okej, alla var trevliga men samma sak som bistron i trysil.. orkar inte det igen, vill nåt nytt. Ialf.. drog upp till trysil där ja skulle vara över helgen, men det slutade med att det blev över 1 vecka .. oops. Men det av as gött.. vi golfade, spelade tennis, solade, festade, hjälpte andre flytta och städa. Sen vart det dags att åka tillbaka till oslo för att gå på en ny intervju på personalhuset, en rekryteringsfirma.. så där har jag fått jobb. Så nu ska jag sandra och sara leta lägenhet så jag kan åka tid och börja jobba.. får se när det blir.
Vill helst bara glida i sommar, köra lite skellefteå, danmark , trysiloch arvika festival.. men som sagt, inget jobb= inga pengar så får väl se hur det blir.. men nåt blir det ialf.

Lillebror tog studenten i fredags, så släkten har varit här. lite sömn men mycket skoj :) Vi träffas tyvärr inte så ofta för att vi är så utspridda i sverige så man får passa på nu. Träffade min brorsson Noah som jag inte sett sen har var några månader och nu är han 1 liksom.. lilla trollungen :) Sen såklart busungarna alex och ida.. ingen rast ingen vila.

Ooh jag, johanan och hannele köpte bästa presenten till coffe. SCAD DIVING.. snäppet värre än bungy jump. man faller fritt från 50 meter med ryggen neråt.. så han och en polare får gå på det i augusti :) hoppas han tycket om det.

I veckan ska jag väl försöka träffa folk. Bekka är hemma :) sen beställa tid på vårdcentralen, vill ha allergitabletter, sen måste jag kolla min rygg efter att jag ramlade av Ice i höstas, har fortfarande lite ont ibland.. sen ska jag fixa lite annat smått o gott.

har säkert glömt o nämna nåt nu men ye ye :) hare gött

RSS 2.0