Måndag 21/12

Såklart nu.. när det är den stressigaste veckan..xmas week.. så får jag urinvägsinfektion.. mått skit.. fick droger igår som ska tas i 5 dagar.. var tvungen att gå hem från jobbet idag.. gick bara inte så jag hoppas att jag mår bättre imorn!
Hmm.. ja en liten upppdatering av livet da. Alla sesongare har kommit upp. Vi är ett skönt gäng iår också MEN inget kan slå förra året :D saknar alla som fan, som madde skrev i sin blogg.. ibland vill man bara vrida tillbaka tiden till alla stunder tillsammans
Vi har som sagt haft dom där två inte så roliga upplärningsdagarna med alla restauranger i fjellet.. repetering från förra sesongen för oss typ. Så vi satt med och stickade mössor! VI har även haft vinprovning och jag klarade mg levade ur det den här gången också.. sen vart det middag och en utekveld på heis. Det har vart massa städning ocg förberedning på bistron för oss.
Mamma och pappa har vart och hälsat på över en helg. Det va mysigt! DOm tog med massa julpynt till oss och såklart MAT :) Det sorgliga är väl att dom tog med nisse hem till sweden.. jätte tomt utan honom.
Jag och jonna har vart över till Mora en sväng när lönen landade på kontot. Där vart det lunch med Sandra.. sjukt längesen man sågs och såkart lite nödvändig shopping. Bror, hurtig och sunshine har även dom vart och hälsat på några dagar. Det va kul.
Det har vart sjukt kallt här ett tag nu.. så kallt att man knapp kunde vara ute. Inte så kul. En dag mätte dom ihop med vind och allt sånt att det blev -40C uppe på fjellet tror ja.
Nu börjar det bli normalt med -15 så man kan vistas ute ialf. Mycket jobb framöver, ska bli skönt, tjäna lite cash. Cash is king!
Känner mig lite ensam ibland och vill att en speciell person ska komma tillbaka. Kunde behöva en kram just nu :)
Ska försöka bli lite flinkare på att skriva här så inläggen slipper bli så långa!

3/12 Torsdag

Ja så var det redan december och snart jul! Helt sjukt hur fort tiden går. Här flyter det på. Inte alls mycket jobb just nu. Tur att SNÖN äntligen har kommit för att stanna nu da. Blivit väldigt många tidiga morgnar och många timmar i backen! AWESOME DUDE! Är helt slut i kroppen, men det är gött!

RSS 2.0