Fredag 24/4

Nu har vi haft sol och blå himmel i 3 dar, helt underbart, och jag har varit ledig. Så vi har suttit på rialto och solat oss, ett fik nere i byn. 
I helgen är det trysilsmällen. Så det blir nog att knata ner mot byn sen, det är lite tivoli och marknad, mysigt! Sen blir det nog mycket jobb i helgen.

På söndag ska vi alla in och börja städa på jobbet, sen på kvällen åker vi till son, nåt ställe vid oslo, där ska vi vara 2 nätter på personaltur. Vi ska bo på ett spa hotel, men ingen har typ råd att göra nåra behandlingar haha.. men det blir nog bra.
sen åker vi tillbaka städar mer på jobbet, städa lägenheten och sen kmr coffe och hämtar mig den 1/5 tror ja det blir.

Man börjar få lite ångest av att åka härifrån. Man lever ju som i en liten bubbla här. inga problem liksom. Sen nu måste man börja tänka på vafan händer här näst.

Ja och sen för dom som inte vet det så är det slut mellan mig och andre.. tyvärr.. men vi ska vara kompisar så det är skönt.. lite jobbigt fortfarande men jag tar en dag i taget och kämpar vidare. Funderade redan på att göra en till säsong här.. men sen börjar jag undra, varför? vad är det jag kommer tillbaka för. Skulle kunna åka i princip vart som helst. Men det känns ändå tryggt eftersom man varit här, älskar trysil, och man känner så många människor.. men jag åker hem nu.. ser vad som händer och vart man hamnar!

En sjukt rolig grej. Calle som jobbade här med oss har gått vidare till dom 100 sista i idol :D wiiee grattis till han

Måndag 13/4

Äntligen är påsken över!! 
Den har varit både jätte seg och väldigt hektisk.
I början av veckan var det så fint väder så ingen ville vara hos oss i bistron, sen vart det lite mer. Tors,fre & lör var det väldigt mycket folk på afterskin. Så då blev det att jobba och sen dra o festa med andre och alla andra som var lediga. Så det har inte blivit så mycket sovande.

Nu kmr det bli lugnt, jobbade 3 tim idag, Hade INGA kunder. jonna jobbar nu, får se om det kmr nån. Jag och marie hängde där ett tag men drog hem för att tvätta lite.. blöö.

Nu ska barcelona resa bokas gott folk. Ska bli kul :)

Det var tyvärr hårddisken på datorn som gått sönder så det blev en ny sån = ALLA mina bilder härifrån trysil försvann. INTE kul alls.. tur så är dom flesta ute på facebook och sånt så.. men inte alla liksom. fattar inte, allt jag har går sönder. Nu ska det investeras i en extra hårddisk däe det ska sparas bilder.

Ja, annars är det jätte tråkigt på jobbet. Vill sluta nu.. har knappt jobbat den här månaden känns det som.. några tim hit o dit.. men men.. 

våren kommer med stormsteg nu, det är så annorlunda ute nu är det inte är meter med snö överallt, man ser liksom vägarna nu. och alla sophögar och allt hundbajs överallt.. 

Sluatr jobba den 26/4. Då ska vi börja städa lite, sen på kvällen drar vi iväg på personalresa o 3 dar. BARA massa fest hehe.. sen åker vi tillbaka hit och städar resten, sen bär det väl hemåt.. får se när. måste boka buss.. sen blir ja väl hemma ett tag och sen åka tillbaka hit, kanske göra en till vintersäsong också.. men ska jobba med nåt annat då. Jonna ska komma tillbaka hit till nästa säsong :) jonnyboy and bullen :D

nej nu ska jag hitta på nåt annat!! haj haj





RSS 2.0