Måndag 29/3

Ja biljetter bokade till både Florida i juni och Asien i nov.. SWEET!
Snart ska det bokas biljett för att hälsa på Bror i Skellefteå i maj.. Innan det ska det åkas finlandsbåt till K-stad och hälsa på mormor och kusiner :D länge sen sist nu!
Nu har påskveckan satt igång, blir säkert mycket jobb och massa fulla människor. Tyvärr är inte vädret det bästa men men. Har fri på skärtorsdag, då blir det partaj med linn och vicc och massa afterski :D ska bli kul.
Ikveld ska vi käka på peppes pch bara ha det kosli med the gang!
Känns lite stressande nu, april har knappt börjat men snart är den slut.. då ska det flyttas hem över sommaren.. Diana ska hem till sthlm så vi samåker hemåt runt den 26-27/4. Efter att vi har vart till Hemsedal på personalresa.

söndag 21/3

Här smids det planer för fullt. I höst bär det av mot ASIEN.. vi börjar på Bali och tar oss vidare upp genom alla små öar mot Thailand. Ska bli så sjukt kul. Det blir jag, jonna, annika, hennes 3 kompiar och sen kanske jessica. Helt underbart. Jonna och annika är bra på att planera och har värsta rutten klar.. takk för det! Så nu sparas det pengar för fullt och i morgon bokas biljetten. VI hittade en för runt 7000 tur å retur, inte illa!
Sen ska jag minsann besöka Florida trakterna i sommar. Blir lite över 1 vecka i Juni. Ska följa med dom till Keys, ska bli kul att se ett nytt ställe i Florida :D Så håller på att kika massa biljetter och se vad som passar dom och mig!
JAG HAR KÖPT EN KOSEDRESS. Ja den är jätte stor men helt underbar :)
Är fri idag, tänkte ta mig ut i backen i morse men vaknade till en snöstorm.. WOHO säger vi då, för snö behövs det verkligen i backarna just nu! Blir ialf en tur upp på fjellet sen, vi ska ju som sagt övertala jessica att åka till Asien senare än hon planerat från början. Håller tummarna.
tjingeling

Söndag 14/3

Jag är helt slut, massa jobb i helgen, och veckan för den delen. I lördags jobbade jag 12 tim, det känns i kroppen, man är inte van att stå/gå i 12 tim.. fyfan, benen värker. Men veckan avslutades ialf bra med champagne (cristal) på jobbet, chefen bjöd. Den här veckan har vi sålt rekord, över 1 million..
Ikveld blir det kos och käk med Linn, orkar inte gå ut!
Vet fortfarande inte hur det blir i vår/sommar. Söker jobb överallt jag kan komma på. Kanske blir att stanna här, vettefan, jobbigt att inte veta. Hamnar väl i princip där jag får ett jobb, för jobba måste jag, som fan. Vi ska åka till Asien i höst i 3 månader, så här måste det sparas pengar minsann.
Jag och linn har kommit fram till att killar är skit, för det mesta!

Fredag 5/3

Jaha, at the moment ser det ut som att det blir flytt till kalmar över sommaren! Jonna har pratat med hyresvärden och förklarat hur det ligger till och det ser ut som att vi kan bli av med den utan att förlora depositionen. Vilket är bra, det är ju inte många som ska vara kvar här i sommar, och kalmar har jag aldrig varit i så! Jonnas mammas kompis jobbar som nånting inom kommunen så vi ska försöka få henne att fixa jobb til mig, Lägenhet har vi redan :)
Bullen og Conrad

Tisdag 2/3

Mars, tiden går sjukt fort.. snart är fan sesongen slut. vad händer då?! Ska man dra med jonna till kalmar kanske, vem vet. Blir vi ens av med leiligheten, orkar man förlora 10.000 på att inte stanna kvar.. hmm. Mycket att fundera över..
Jag och camilla håller på att planera en resa till Florida i sommar. vara borta 2 veckor tror ja. Hälsa på familjen där och sen dra till miami kanske.. ska bli sjukt kul.
Måste planera in resa till mormor, bror ante och bror johan. Blöö.. massa massa cash behövs! Vem vill donera :)
Ligger just nu hemma i min ensamhet, sjuk dessutom. ingen röst, ont i huvet och kvalm. Usch!
Tycker jonna ska komma hem till norge igen och ta han om sin sjuka sambo.

RSS 2.0