måndag 24/5

Efter en helt underbar vecka uppe i skellefteå så ska man nu bege sig hemåt till slöddertälje, till verkligheten antar jag. Måste ta tag i lite saker..
Här har det ialf vart full rulle med att umgås med trollungen Noah.. och hjälpa till med husfixande.. har vart kul. Hoppas det är inte blir alltför lång tid tills nästa gång.
Har faktiskt börjat fundera på studier till nästa år.. håll i hatten. Kanske man hamnar här uppe i norrland. Who knows.. inte ska jag bo kvar i stockholms området ialf! that I know!
Gud vad jag saknar vardagen i trysil.. alla människor. Men får göra det bästa av situationen. Har ju Asien resan att se fram emot och planera!

söndag 16/5

Det var ungefär 4 år sen jag var här i finland sist, det är ju lite pinsamt.. ska se till att det inte blir lika många år tills nästa gång. Vi ska snart bege hos hemåt till sweden igen. Har laddat upp med en film till bussresan. Sen blir det Viking Line Isabella som gäller.
På tisdag morgon bär det av till Norra sverige, Skellefteå. Där ska jag vistas en vecka och låta noah lära känna sin faster :) Ska bli kul.
Sen börjar väl allvaret hemma, jobb, jobb, jobb.
Ska klämma in lite sol och grillning i stugan också hade jag tänkt.
Har för övrigt bestämt mig för att börja lämna blod. Jag är SKIT rädd, har aldrig lämnat blodprov från armen förut, men det ska nog gå. Mamma får hålla mig i handen :)
Nu ska det packas, see ya
kusin nattis jag och mormor ruth

Torsdag 6/5

Då har man varit i sverige ett tag nu da.. känns väl helt okej. Ska bli kul att åka och hälsa på mormor snart och sen brorsan,mia och noah :)
Börjar jobba i juni, på psyk och gästhamnen. Ska bli kul, så man kan börja spara ALLA pengar, då blir det nog lättare att vara hemma.
Ska försöka träffa folket man saknat. Imorgon och lördag blir det stallet med cissi, sen kanske lite balkong häng med matilda, lunch med min nyfunna vän Therese, hehe vi träffades i hundrastgården och har träffats med hundarna lite, trevlig tjej :) nej men nu kan värmen få komma på riktigt. Har fan inget vettigt  att skriva så hej på er.

RSS 2.0