Lördag 28/3

Sällskapssjuk AB.

Var till läkarn igår igen. Blev sjukskriven i 3 dagar. Har nån slags bihåleinflammation. Så fick medusin. 
Jobbade igår, gick inte så bra med huvudverken, så chefen ringde och beställde tid åt mig.. snällt. 
Ja.. nu ligger jag här i min säng, lyssnar på depp musik och känner mig allmänt ensam.. har sååå tråkigt. 
ALLA har vart ute i backarna idag, eller jobbat. Och nu jobbar folk och resten är och kollar på jon olssons tävling i hopp backen, och ikväll blir det en sweet efterfest, vill gå på den sjukt mycket för alla säger att det är as najs.. men nej nej.. det är nog inte så bra om nån skulle se mig där när jag är sjukskriven. så jag får väl ligga här i min ensamhet. HATA o va sjuk.

Kanske hänger med andre och dom på deras förfest.. får la se.. känns som att jag skulle kunna göra vad som helst just nu förutom att ligga här. 

Sen så känns det rätt jobbigt med vad som ska hända efter säsongen. Måste börja söka jobb. Mitt CV och allt är ju på min dator som har gått sönder.. men tror ja har det i nåt mail. Men som vanligt så vet jag ju inte vad jag vill göra med mitt liv.. kul va! Här kan jag tänka mig att vara över sommarn, men fan inte mycket längre än det.. men  södertälje lockar inte heller, förutom alla människor jag saknar otroligt mycket.. och min lilla nisse pisse. Näe jag får väl leva i ovisshet och ta en dag i taget. 

det kommer ordna sig, det gör det alltid. Det kommer fixa sig till slut

at least i wake up happy with you

Tisdag 24/3

Är fortfarande sjuk, inge kul. Har gått runt med konstant huvudverk i typ 3-4 dagar nu. Va hos läkaren häromdan, men hon sa att jag va frisk. 200 åt helvete.. blöö. Aja tog ledigt idag så får vila nu i 3 dagar. Men det är så sjukt fint väder idag, känns inge bra att bara sitta inne.

Träffade mammsen i torsdags. Jag och Andre åkte över till sälen och hängde där nån timme. De va trevligt. Va ju ett tag sen nu. Pappsen åker till sälen v.14 får se om man har tid att åka över då också!

I söndags var det 80-tals party för alla som jobbar i fjället. Så först hade vi personalmiddag på trysil hotel. Så där satt vi, jag,jonna,merry,sandra och vidar var utklädda, och inte lite heller, sjukt kul. Sen vart det efterfest på heis. Vi hade sjukt kul.. alla var sjukt taggade.. en lyckad kväll helt enkelt.

Andres kompis kom fram och frågade om det var jag som var hans flickvän. Ja, vi är tillsammans, känns lite skumt.. men jätte kul :D så ja, får jag jobb så hamnar jag här i sommar.

Har jätte tråkigt, vet inte vad ja ska göra. maddes data är död, hon har alla filmer. inge bra på tv.. har ingen smak så onödigt och äta haha.. tittar ut genom fönstret, klarblå himmel och sol. Vill vara i backen och åka.. men nej nej.. måste vara inne och vila, vill bli frisk nångång!




Tisdag 10/3

jaha, så har man gått och blivit sjuk igen. Men får väl skylla mig själv. Andre blev sjuk så han smittade ner mig, Snuvan börjar gå över, nu fick jag nån jedrans hosta, men tror jag har tabletter kvar från förra gången.

Nu ska vi snart boka miami biljetter :D woho. men det som är surt är att ingen har speciellt mycket pengar, så det blir väl att leva snålt där :/ oh well. Pingo och andre ska med nu också, eller ankan är lite tveksam, han vill, men jobbet ska till danmark när dom slutat så. får se vad han väljer :P

Har tagit det lugnt nu några dagar, ingen utgång idag heller, godis och tv blir det, eller ja, har ingen smak så ganska onödigt att äta godis haha.

fyfan jag börjar tröttna på jobbet nu, samma sak varje dag, no fun. Kanske är för att det är så kort tid kvar.

well well ska vila lite nu!

Tisdag 3/3

Så var det mars.  Tiden går sjukt fort.

Jag,sandra och madde drog ju øver till svweden. Vi hamnade i mora dær vi shoppade loss. Rea øverallt. Hælsade på underbara sandra också :D det av skoj. På hemvægen gick det sådær med bilkørningen. Det var halt som fan. 3 ggr fick vi sladd. En gång rejælt. Snurrade tre varv och sen rætt in i en snøvægg.. men det gick bra som tur va!
Men vi kom typ 1 tim førsenade till vårat personalmøte.. ooops.. men sånt som hænder.

Men mitt stora problem. Min underbara data har gått sønder.. fråga mig inte hur. ena dan funkade den men inte næsta. Tror att nån sladd mellan datan och skærmen har gått sønder.. inte kul. men den går på garantin, har ju den fortfarande på avbetalning. men så surt, behøver ju en dator hær. Plus att jonnas har också gått sønder.
Men hennes mamma kommer hit snart, hon skulle se om dom hade nån hon kunde ta me, sen massa massa mat!

Næe ska væl fortsætta jobba.. bløø. Ikcæll blir det knettan!

pusshej

RSS 2.0