26/8 Onsdag

Ja så var man Trysil bo.
En liten snabb uppdatering.. jag och jonna har fått en lægenhet .. så min nya adress just nu ær

Slettmoveien 26
2420 Trysil
NORGE

Vi flyttar in till helgen. Ska bli så kul.. få nåt eget.. den ær fin och hyffsat billig. helt møblerad. as kalas. 
Nu sitter jag på rialto och hænger.. ska snart hem till marianne, dær jag sover just nu. Vi ska laga lite middag och ha mys.

Har børjat jobba också.. med psykist sjuka..skønt att æntligen få jobba.. plus att man nu har en hyra att betala!!



Tisdag 18/8

Trysilhelgen var helt super kul :) dåligt väder men vafan.. då kan man ju hoppa i vattenpölarna istället.. eller hur jonna ;)
Vi fick låna våran gamla lägenhet, så där sov vi. snällt! Sen vart det såklart massa fest på både fredan och lördan. Vi drog hem tidigt på söndan för alla skulle hem :(

MEN.. nu till det nya.. Me and my jonnyrocker flyttar till TRYSIL.. på fredag blir det nog. Gud va kul vi ska ha!!

Det har ju liksom inte gått så bra på jobbfronten här i oslo så nu ska jag pröva lyckan i trysil.. så det ska nog gå bra!!


Torsdag 13/8

Haloo

Nu har dom äntligen kommit. Min saknade trysil jenter jonna,marie och neger sandra.. tyvärr saknar vi ju madeleine :( too bad.
Men somsagt, vi har strosat runt i oslo stad och haft det kosligt..  Igår hade vi vår egna lilla kräftskiva, fast med räkor och kylling.. det fanns tydligen inga kräftor haha. Sen drog alla ut och söp sig vädligt fulla, förutom jag :P Jonna,sandra och marie kom hem vid 2 tiden.. då hade dom med sig lite presenter.. 3 plast stolar, en blomma utan kruka för den tappade tydligen jonna i backen och sen en vägskylt.. japp ni läste rätt.. så nu står den i vårat vardagsrum, vet inte riktigt vart vi ska göra av den sen haha

Jonna tjatar som fan om thai mat nu.. så vi ska väl gå och köpa lite sånt .. marie är och leker med erik och vi andra slappar och tittar film. Imorn drar vi upp mot trysil över helgen.. ska bli skoj!!



Torsdag 6/8

Allt är bra i Oslo!!  Vi spanar lite smått på ny lägenhet till september.
Jag är för övrigt SJUKT kluven på om jag ska stanna här i vinter eller dra till trysil. Måste bestämma mig typ NU! Jobbigt värre.

Imorn kmr mamma,pappa och nisse :D Dom stannar under helgen. Har med sig massa kläder,skor och MAT!! Ska bli najs att få mysa lite med nisse pisse.. skulle gärna haft han är. Men vet ju inte hur mycket jag kommer jobba och vart. Har för övrigt fått jobb på en firma som rekryterar ut till dagis så jag hoppas få börja jobba snart. Pengarna har sinat rejält.

Nästa vecka kommer massor av jenter som jag saknar väldigt mycket. Jonna, marie och sandra!! Ska bli så kul. Så drar vi upp till trysse och hänger där under helgen. Nån slags sommarfestival där då :D 

Buhu.. blev veps stucken idag (geting). Den hamnade under min klocka.. gjorde svin ont. Är fortfarande röd och öm! Hate them.. nu får det gärna bli vinter så dom kan gå i ide elelr vad dom nu gör.




RSS 2.0