24/11 Tisdag

Nu har vi fått en till sambo!! Josefine eller Joffa som vi brukar kalla henne har nu flyttat in.. känns gött!
Annars går det väl rätt segt här.. inte mycket jobb och ingen skymt av ny snö.. usch! Vi prövade på backen idag men den var för hård och isig så vi gav upp.
Istället har jag och joffa nu börjat sticka varsinn mössa.. imorn ska jonna lära sig! och imorn har vi även planer på att spel in en film.. haha får väl se hur det går!!


Onsdag 18/11

Ja madde.. det hær med datorn ær faktiskt ett produktionsfel så det ær INTE mitt fel. Måste bara ta tag i skiten och førsøka få tag på apple eller nåt!
Jonna har klippt av sig..næstan.. allt hår. Men det blev sjukt coolt. Min frilla nær den var lite kortare :)
Det var kul att jobba i baren på puben med tessan i fredags.. sjukt mycket folk i slutet av kvelden så fick stanna lite længre æn planderat.  Så ja var ganska trøtt nær klockan ringde vid kl 8 dan efter.. bara ladda infør en jobbdag. Sen på kvelden blev det såklart lite fest.. en runda på puben och sen massa dans på heis som hade premier øppet!
Vet inte riktigt vad som hænde med vintern men det har varit plusgrader några dagar nu = jætte bløtt øverallt = inte alls kul. Men vi begav oss ut i backen igår.. ja det regnade och brædan var inte waxat så det gick væl sådær, blev væl kanske 3 åk innan vi var genombløta. Haha vi var ensamma i backen typ!
Just nu sitter jag och hænger med joffa.. hon stickar en møssa till ida och jag chillar mest. Hon stickade ett as najst pannband till mig igår :D måste nog ta tag i det dær och læra mig igen.. eller vad sæger vi gott folk!
Jusste.. kul att sparebanken hær i trysil har ringt både mig och jonna nu och meddelat att våra kort måste spærras før att under vår vistelse i barcelona i sommras så har tydligen våra kort blivit kopierade nær vi tagit ut pengar! som tur ær har dom inte førsøkt eller klarat att ta ut pengar. Så vi ska få nya kort! Læskigt værre. så var førsiktiga!!

Fredag 13/11

WOHO! Idag blev det premier i backen.. det va helt underbart.. men ovant. Det blev bara 2 åk och jag ær helt slut. Jonna åkte snowboard  førsta gången idag och hon var super flink!!
Igår var det jonnas dag.. den firades med lite sællskaps spel och alkohol hos erik.. mysigt mysigt.
Ikveld blir det jobb på puben och imorn på Pu, sen ær jag FRI!!!
I veckan måste jag få tag på apple support i oslo.. datorn har ju spruckit så den måste lagas.. buhu
Nej nu ska det laddas infør kvelden:) HA DET!

4/11 Onsdag

SNÖÖÖÖÖ!
massor massor.. helt underbart. men det væntas bli plusgrader och regn till helgen..not cool.
På fredag øppnar ialf fjellet 2 backar.. men blir nog inte att åka ændå.. har inte køpt kort æn.
Sen så blir det sweden besøk i helgen, johanna,matilda och ewe kommer hit øver helgen.. ska bli kul :) det ær en stor fest på laaven uppe på fjellet på lørdag så det blir nog as kalas.
I helgen var det halloween fest.. sjukt kul .. jag och jonna var superhjæltar.. slettmo girls.
Træffade en viss person och dens nya sællskap.. ehm.. kændes væl sådær..
Nu længtar jag tills sesongen kommer igång så man får træffa lite nytt folk :)
JÆVLA grisinfluensa.. hatar hysterin som blivit øver den. Jag ska inte ta det dær vaccinet tror ja! får la se har inte bestæmt mig helt men lutar mer åt ett NEJ!!
nu ska det lagas mat. puss

RSS 2.0