Söndag 30/11

Tack för en otroligt rolig kväll igår tjejer. Och tack för att ni kom, uppskattar det verkligen

Sofie kom hem till mig vid 5, vi gjorde oss iordning medans farsan, så snäll som han är, hämtade mat åt oss(pizza)
Sen kom Bea med sin pizza och efter det släntrade dom in en efter en. Det började drickas och pratas och ätas för fullt.. underbart. Sen mot kvällskvisten drog vi oss mot hamnmagasinet.. det vart en otroligt lyckad kväll och jag tror ALLA hade skit kul. 

För övrigt så vart min fest sponsrad av Red Bull. Ja, två tjejer knackade på min dörr och frågade om det var jag som va isabelle, och sen sa dom att dom hade hört att jag skulle ha fest och var här för att sponsra mig! Haha gissa om jag såg ut som ett frågetecken. Men fick 10 red bull burkar och "ha en trevlig kväll" sen drog dom iväg i sin red bull bil.. haha
Har ingen aning om hur dom fick reda på det, men vi gissade på facebook kanske?!

Ja, nu har jag packat typ heeela dan, helt sjukt hut mycket saker jag måste ha med.. grejer överallt. Men nu börjar det bli klart och allt står redo i hallen. För imorgon bitti vid 6 drar bilen iväg mot Norge/Trysil. Får se när jag får tillgång till internet och så men hoppas rätt snart så man kan hålla kontakten med alla. Men ialf här kommer ni kunna läsa om förhoppningsvis allt roligt jag kommer vara med om :D

Hej då Södertälje
<3



Lördag 29/11

Ikväll blir det PARTY!

Haha i torsdags va jag och johanna på lite äventyr, vi skulle ju fixa gurras present, och det förde oss till nån håla, typ..Trångsund, aldrig hört talas om och aldrig varit förut.
Efter det mötte jag upp Fia på stan och vi bestämde att vi skulle gå på bio.. haha jaa... vi såg twiligt :D och gissa vad.. vi har HELT själva i salongen.. as skönt, så vi gjorde lite saker som man annars inte kan göra..

Fredags vart en hemmakväll med johanna, vi tittade på idol och käka godis. Men dagen spenderades på stan typ, va och klippte och färgade håret, det är mycket kortare nu, sen shoppade jag lite saker.. På kvällen hämtade jag och coffe upp johanna så drog vi till OBS, där jag vart ruinerad av att köpa massa tråkiga saker till norge. 

Mmm resan närmar sig med stormsteg.. 

Onsdag 26/11

Okej jag har tittat på massa gamla häst bilder. Och jag saknar nog Donna mer än jag tror :( Ska se om hon finns kvar sen när jag kommer hem från norge!! 

 




Hur fan kan man göra nåt sånt här. Jag fattar inte hur folk tänker. Dom kan ju inte ha några känslor


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3853005.ab

Onsdag 26/11

Idag fyller kusin Daniel 22 år. Grattis till han
Min vardag är rätt seg, men jag väljer ju det lite själv.. man blir lat av att bara ligga hemma.. men varje dag runt 12 så går jag ut med nisse. Då träffar vi en Malin och hennes rottiz Sessan.. dom leker som fan och har skit kul. Sen går jag hem och glor på tvn typ.

Men NU börjar det hända lite saker, imorn får JAG LÖN!! så efter nisse rundan drar jag ner på stan, först till house of pain, ska visa min tattoo innan jag drar, sen sitter cicci där och gör klart sin ryggtavla :) 
Efter det blir det nog lite shopping.. ialf sen ska jag med johanna och göra lite hemliga saker som handlar om gurras födelsedagspresent! Skulle kanske ha gått på bio med tina, vi funderar på att se twilight igen.. ja jag vet onödigt men den va ju så bra Haha

På fredag ska jag shoppa ännu mera (mest saker som jag måste ha med till norge), och kl 2 ska jag klippa mig och färga håret.. wiihoo. På lördag ska jag förhoppningsvis på SPA och sen fixa för festen.. om det nu ens kmr nå folk.. känns som att alla har annat att göra :( aja nån kmr väl ialf.. 




Söndag 23/11

Så är helgen slut igen.. det går fort, men jag har inget jobb som väntar nästa vecka så ja kan ju sova hur mycket jag vill haha
Ryggen börjar bli mycket bättre, men det är inte bar än.. får se hur det blir, är ju fan bara 1 vecka kvar tills jag drar, helt sjukt!

I fredags va jag på kalas hemma hos matilda, fikade och sjöng massa karioke :) dä va kul. Sen drog vi vidare mot Olles fakriskt.. va väl sådär, väldigt mycket yngre folk kändes det som, usch man börjar verkligen bli gammal, buhu. Men det va kul ändå.

Igår vart det bio med tina, vi gick och såg den nya filmen Twiligt. SJUKT bra film haha, kanske för att han vampyren var så sjukt sexig på nåt sätt haha.. jag och tina satt där och bara verkligen ville ha han, typ NU! Dom ska göra en tvåa också.. längtar. Filmen är baserad på en bok.. författaren har skrivit 4 st tror ja så det kanske blir fyra filmer? vem det men böckerna måste jag köpa och läsa ialf.
Träffade johanna,gurra och vera på bion också.. kollade här i tälje, och dte va fan nästan tomt i salongen.. men skönt det! Som sagt det vart en perfekt lördag!

Mamma drar till finland idag. Hon kommer hem typ samma dag som jag drar till Norge :( men vi kmr ju ses tlll julen så.. det är jobbigare för henne haha, vet inte hur hon ska klara sig nör jag flyttar, vi skämtade om att hon säkert kmr ringa flera gånger om dan haha.
Jag vill också åka dit.. har inte träffat mormor på hur länge som helst.. får ta det när jag kommer hem från Norge!!

Näe nu ska jag kolla på nån film och käka chips :)


rekomenderar den här tjejer.
Den införskaffas på DVD när den kmr ut haha

Torsdag 20/11

SNÖ!! ja igår kom första snön, underbart, nu är det okej att det är kallt hehe :D och min nya jacka är faktiskt varm.. helt sjukt bra! 
Jobbade igår, gick rätt bra, men ryggen tycket väl inte om det, så ska vila hela nästa vecka så jag är så bra som möjligt när jag åker upp.. får se när jag kommer kunna åka snowboard.
Imorn ska nisse och klippa sig, klockan 10.. så ingen sovmorgon här inte.. 
Idag verkar det inte hända ett jota, va ute med nisse typ 1 tim, tårna vart isbitar, men då underbart väder.

Vill ha nåt att göra, vill rida.. saknar det!

Borde nog äta, har inte ätit nåt idag än.. oops.. latmask AB

Blir inge borås i helgen, ryggen kmr somsagt inte palla.. sa ju åt carro att hon borde komma hit istället, lånade ju pengar av mamma till det, men det verkar inte som det blir så heller :( Vi får väl ses nästa år när jag kmr hem igen.. för länge!!

Fyfan va hunden fiser blööö hej då

Juste.. COFFE HAR ÄNTLIGEN TAGIT KÖRKORT, så nu får han skjussa runt på mig istället

 


Måndag 17/11

Så har man Tattoo Nr:2 
Den är jätte fin, tog bara typ 45 min att göra den, sen fick jag den lite billigare, det klagar man ju inte på :D wiiee är jätte glad, till och med mamma tycket den va fin haha.
Wall hängde med mig som moraliskt stöd, sen kom cicci efter sin roliga konferans. 

Dagen gick väldigt fort idag, vakna runt halv 12, as skönt, har börjat sova längre :D sen vart det en långrunda med nisse, vi mötte på en 7 månader gammal rottis som han tydligen gillade att leka med. Så imorn klockan halv 12 ska vi mötas vid hundrast platsen så dom får springa av sig.. 
Senare ska jag eventuellt åka och träffa Ramona, en tjej från förra stallet. Hon har min regnjacka.. sen ska ja kolla in hennes nya polle.

Onsdag blir det jobb, 9-17 typ.. as segt.. men men. får se hur det går. ryggen är ju inte helt okej. But I need the money. 
Ska ju åka till carro i helgen, men får se om hon kanske kmr hit istället, sitta 6 tim på en buss, med min rygg :/ ska se hur den mår i slutet av veckan..

 
Dare to choose refuse to be the victim

Söndag 16/11

Ligger här i soffan, tittar på massa repriser och har nyss proppat i mig massa chips och popcorn.. 

I fredags vart det ju middag på 550. Drog mig först hem till Matilda och sen vidare med taxi mot 550.. massa folk man, eller som jag inte kände, som jag inte ens sett förut haha men det va trevligt..ett tag ialf, sen vart det lite segt.. folk började dansa, vilket min rygg inte tillåter så jag åkte hem rätt tidigt, hittade nisse sovande i fotöljen, urgullig va han :D

Igår va Sofie i södertälje på besök, så det vart en utgång igen. Först va vi hemma hos Bea, dom förkrökade och jag titta på.. Matilda kom förbi också. Vi tog sen bussen (som vi va tvunga och springa till eftersom tjejer är så sega) mot stan. Sen hamnade vi på Hamnmagasinet. Det va lite segt i början men sen kom det massa folk.. det va väldigt blandat och inte bara massa äldre som man tror.. så ska nog börja ge det en chans.. men iaf, det är ju väldigt segt att festa om man inte kan dansa, skiter i att jag inte kunde dricka på grund av medusinen men fan, dansa.. det är ju det man vill göra när man går ut. Men det blev dans, som jag fick sota för sen. AJ AJ AJ säger ja bara..
jag drog sen och mötte upp coffe och sen tog ja taxi hem. Sov underbart inatt och länge :D 

det SNÖADE idag haha woho :D 





Torsdag 13/11

Det är ju så SJUKT tråkigt att vara sjuk.. har fortfarande lika ont konstant. Tabletterna hjälper väl lite men får biverkningar som inte är roliga.. but I need the drugs man.
På fredag ska ja ju sitta på en middag på 550, ringde och frågade sara om det går att få pengarna tillbaka, kan sitta ner 5 min innan det liksom inte går mer.. as jobbigt, så jag hoppas det går annars får jag väl genomlida det.. 
Igår va jag o mamma hemma hos hannele och fikade, skulle hjälpa henne med min overlock maskin som hon lånar, fast det var inget problem :P men skönt o komma ut från huset ialf. 
Sen så har min data  gått ner i pris :D med 3000 spänn, as bra ju.. så det tar nog inte lång tid innan avbetalningen är avklarad.

Nisse ligger och glor på mig och tycker jag är tråkig, men vafan kan man hitta på.. kan bara sitta en kort stund, kan bara gå en kort stund blööö jag döööööör. Kom hit nån

Måndag 10/11

I lördags va vi hemma hemma hos Fia på kalas. Det va trevligt, massa singstar :D Milla var hemma på besök från Norge, så det va kul och träffa henne igen. va ju ett tag sen. Ialf sen bar det av dom Flamingo.. men det va väl sådär, så jag ringde coffe så han och sunshine kom och plocka upp mig sen drog vi hem. Haha hemma vare fortfarande fest, fam söderström, jacobsson och the hellmans. Så det vart att sitta och umgås med dom ett tag :D as kul

Igår (söndag) tog jag, wall och cicci bilen ut till stallet för att hoppträna ice lite inför eventuell tävling den 16/11. Jag började, och Allt gick as bra, det flöt på och han var skit duktig. Sen skulle vi hoppa en liten bana, så vi kommer mot första hindret, efter så blev det nåt missförståd, han vill åt ena hållet och jag åt det andra, så det slutade med att jag ligger på backen och skriker. Landade rätt på rumpan och gjorde illa ryggen, Tog ett tag innan jag kunde ta mig upp. Vi ringe dit Ida och hennes kille, så ida fick köra vår bil till akuten. Väl på akuten släppte chocken och tårarna kom. Kanske därför allt gick så fort. fick ett rum direkt, kan också ha vart för att några personal var super allergiska mot häst. Hon jag snacka med undrade först om jag fortfarande hade ridkläderna på mig.. näe jag åkte hem och bytte om innan med min inte så hela rygg. Aja men allt var klart på drygt en timme, det är tydligen inget stort fel på ryggen men SATAN va ont det gör, konstant, även med verktabletterna. SÅ nu ligger jag här i sängen och tycker synd om mig själv, får se när jag kan jobba igen.. FAN sista jobb veclan juh behöver pengarna.. aja inget o göra åt nu.

Men ialf  TACK cicci, wall och ida.. call me anytime om nu behöver sjkuss till akuten haha :D


Torsdag 6/11

hej hej hallå

Fick äntligen svar från Norge. Och jag måste tydligen skaffa norsk perssonummer och skatte grejs. Så den lappen är ifylld, helt korrekt hoppas ja. Så nu ska den bara skickas iväg. Tillsammans med retur t-shirtarna, större storlek, ja tack.

Ungar kan säga så sköna saker. Haha vi satt och spelade ett spel på jobbet, ett rymd spel, ialf, dom får frågor som dom ska svara på
Catarina: Kan en makrill flyga?
Unge: en grill?
Catarina: Nej en makrill
Unge: Jaha, men det är väl en sån där man grillar mackor i

HAHA så skööön.. jaa.. det kanske var roligare just då, och när man hörde det live, men jag lovar. det va kul!!

Ookej, så Obama vann, är inte så insatt, men det är nog bra. Han är ju rätt ung, inte nån gammal gubbe som snart ska dö. Sen deras första svarta liksom, rätt bra för att vara usa, dom är ju fortfarande rätt rasistiska tycker ja.

Mmh, I morgon fyller Fia år, Så på lördag blir det att fira henne. Jag och matilda ska dela på nån present. Sen kmr jag troligtvis träffa en person som jag inte träffat/snackat med på länge. Men man har ju blivit lite äldre och mognare kanske så det ska väl inte vara några problem tycker ja. Inte från min sida ialf .. det ska nog bli kul!

En sak jag kan bli riktigt irriterad över, är folk som inte ställer sig upp när det kmr in en äldre eller en unge på en proppfull buss. Är folk så egoistiska och vägrar stå upp. Istället låter man den där äldre få stå med käpp och som knappt kan stå när bussen kör som en tok. Skärp er folk!!

Tisdag 4/11

Jag bara hatar när man har beställt nåt, sen blir det inte som man tänkt sig. Fick mina t-shirts idag, hej va små dom va, så jag måste skicka tillbaka och be om en större storlek, för ska fan ha dom :D

Har bokat tid på Sydpoolens SPA på onsdag nästa vecka, ska bli så najs, hade kvar ett presentkort från carro så det ska jag utnyttja fullt ut med sportkuren (= kroppspeeling, ansisktbehandling och 20 min massage) INTE helt fel må ja säga.

Näe nu ska jag hjälpa bror plugga inför teori provet imorgon..
hålller tummarna att han klarar det den här gången, så han kan skjussa runt mig för en gångs skull.. jag är inte egoist jag lovar.


Söndag 2/11

BAKIS som fan, ändå drack jag inte så värst mycket. 
Tina kom hit, sen drog vi vidare till cicci där hon, wall och ida förade lite. Det va skit kul. Dom tre var utklädda :D  skulle på en halloween fest sen.  Tina vart stup full haha :D men vi drog oss ner mot 550, sen hittade tina en taxi och drog in mot stan, jag stannade kvar och röjde järnet med fia och matilda. Det är ju 23 där på lördagar, men det va lugnt, mackan stod i dörren :) alltid bra att känna lite folk. Sen är dom väl inte direkt så hårda :/ tror ja.

Näe jag ligger fortfarande i sängen.. tänkte att ja ska gå upp och käka..lunch typ.. 
Så skönt är ensam hemma.. resten har dragit till nåt outlet utanför stan så dom är borta ett tag :D woho

Snackade med carro igår, saknar. vill kunna träffa henne nuuuu.. flanders ska kanske köra ner nästa helg, så jag kanske skulle haka på.. men nästa helg på söndag ska ja och cicci hoppträna ice, och se om vi ska tävla. sen har jag ju typ inga pengar egentligen.. gaah vet inte hur jag ska göra. Är lite kluven.. mööp mööp

Men tack för igår tjejer 
    

Lördag 1/11

SÅ vare November.. tiden går fort.

Idag är det en dag då folk köar för att besöka sina döda anhöriga vid gravplatser, och kanske tända ett ljus eller två i kyrkan, det ville min mamma göra, men den på stan va stängd, också den i lina som dom tvingade med mig till.. Orka? Tänd ett ljus hemma, same shit differente place. Man behöver väl inte gå till kyrkan som nåt bevis på att man saknar sina anhöriga, dom vet nog det ändå. 

Tina kommer hit sen så vi ska förkröka lite smått.. sen blir det väl att möta fia och alla och dra till 550.. får la se hur det blir.


RSS 2.0