Onsdag 29/10

FICK MIN JACKA IDAG!!! den är sååå fin, inte skicka tillbaka den inte

Idag har ja bytt massa äckliga bajsblöjor... inge kul. så skönt att ha sluppit det genom att jobba med lite äldre ungar.
Och i helger är det ju halloween, får se vad som händer då, kanske hänga med cicci och dom på en fest i södertälje.. annars vettefan, orka olearys, kommer ju va fet mycket folk. 

Kanske ska tävla Ice den 16/11 en träningstävling på SRK.. vore skit kul.. har inte tävlat förut så ska bli spännande,, men det kostar ju pengar, det man inte har så mycket av.. men ja får se. 

Brorsan är här :D min ena storebrorsa Johan alltså. Han skulle göra nå jobb i stockholm så han kom hit o käka lite o hänger.. kuul.. träffas ju aldrig.

Tisdag 28/10

Just nu försöker jag installera winrar på min data så jag ska skicka mappar, men det funkar ju fan inte. Har inte riktigt fattat den här apple datan än.. men det kmr nog!

Va sist idag på jobbet, måste ju egentligen gå 10 min innan jag slutar så man hinner med bussen. Men såklart är det en unge som börjar gråta och inte vill vara själv på en annan avdelning där vi stänger.. så det var ju bara att stanna, ringde farsan som kom och hämta mig :)

Blöö, ska betala tillbaka massa pengar idag, inge skoj. MEN igår beställde jag en ny vinterjacka, en Nikita, as fin blå. Sen beställde jag två snygga t-shirts. Längtar!





 



Söndag 26/10

DÖÖÖÖD! fyfan va bakis jag är idag. 
Om gårdagen da.. Ante och fredde kom och plocka upp mig och sen drog vi mot älvsjö. Där vart det pizza och lite förkrök. 
Lokalen matte hade hyrt var ju jätte mysig, liten och lagom. Folk kom och gick.. men det va kul!  Tror att vi drog därifrån vid 1.. alltså jag, johanna, gurra, ante och fredde. Vi tog en taxi. Fast vi glömde säga hej då till folk.. så det kan bli ibland. Men ialf.. när vi kom hem till gurra så slog vi på jacuzzin och satt där till typ kl.4 .. jag gurra och ante höll ut längst, vi satt där och drack nån äppel sprit och hade lite hålla andan tävlingar. 
Ingen mådde speciellt bra i morse.. så är det!

Sitter och snackar med carro på msn nu.. sakar <3 Tror att vi ska dra till Skövde över halloween, spendera den hos Madde .. två flugor i en smäll.. hinner jag träffa båda innan jag drar .. wiihoo!

Fanta är fan bästa bakis drickan!

Lördag 25/10

Okej jag ska göra ett nytt försök med den här bloggen. Det kan ju vara skönt att skriva av sig ibland. Även fast man kan inte kan skriva ner allt man vill! Sen kan ju NI läsa om hur det gå för mig o Norge :D

För snart bär det ju av till Trysil för dom som inte har hängt me. Fick jobb på en restaurang mitt i smeten. Så det ska bli spännande. Kommer att hoppa runt och göra lite olika saker, som tex servera, fixa mat, baren och stå i deras "bakis mat" kiosk. 

Det ska bli så skönt att komma bort från den här lägenheten som jag då är inneboende i. Just nu har jag tagit över mor och fars rum som har fått flytta till vardagsrummet.. haha.. ja det kanske låter lite dumt.. varför sover inte jag på bäddsoffan liksom.. men nu är dte ju så att jag ALLTID går och lägger mig före alla andra, och på helgerna sover längre än dom, så det skulle ju inte funka!! :D 

Jag har börjat fundera på skola igen, kanske till nästa höst. Har kollat på lite utbildningar, så jag ska nog utbilda mig till hundmassör..  får se hur länge den iden håller i sig. Men dyr är den ialf!

Näe nu ska jag ladda inför kvällens bravader som kommer äga rum på nåt ställe i gamla stan som Matte har hyrt. Han har ju fyllt 20 nu vettni. Men först blir det lite förkrök hemma hos Gurra i Älvsjö.

RSS 2.0