Torsdag 29/1

Woho Marie har 4 danska kompisar här, as sköna. Så i tisdags körde vi lite kvällsåkning, och sen såklart super tisdag på Knettan. Fyfan va kul det va.. helt sjukt. Dom säljer Öl rör där, en tävling, vi är team calle. Helt plötsligt när vi sitter där och har det trevligt, så kliver jonna och madde in :D dom har vart i hemsedal några dagar.. jag vart super glad.. saknat dom som fan :D 
Vid 10 spände vi på oss brädor/skidor och skulle börja ta oss ner. Madde åkte med Mickel (en av danskarna) dom satt ner på brädan. Jonna åkte med Andre, hon satt på hans rygg medans han åkte ner, han är ju sjukt duktig haha. Fast det är nog alla som kmr från Trysil. 
Sen vart det efterfest på jobbet. Fast 3 st gjorde sig illa när dom skulle ta sig ner för berget.  Calle bröt 2 nyckelben, emil fick brädan på hakan och fick sy 8 stygn.. en till snubbe sträcket nånting tror ja. SÅ dom ska ta bort öl rören och lite annat, får se hur dom ska lösa det.

Idag har vi haft personalmöte, det gick galant. Sen drog jag,marie,jonna,lea,mickel och bjarne ut i backen. Kom nyss tillbaka och har käkat. Ska fixa mig nu sen dra ner till marie och hänga lite. blir nog att glida förbi jobbet ikväll och umgås lite.



Onsdag 21/1

Igår tog vi en kvällsåkning, premiär med nya bräda, går som smort, MYCKET bättre. Ialf sen varje tisdag är det personalfest på Knettsettra. Så där var vi till typ kl 10. Sen spände vi på oss brädorna/skidorna och tog oss ner mot ski puben. Jätte mörkt i backarna eftersom dom är avstängda så det va lite läskigt, men ner kom vi. Väl på puben fortsatte festen, inge dricka för min del dock, men jag har jävligt kul ändå :D VI dansade som hade snöbollskrig, kanske inte bästa stället att ha det på, eftersom vi jobbar där så vi ska nog tänka till lite nästa gång men kul hade vi :D

Idag drog jag talle fjant och merry ut i backen redan vid 11. Mötte upp en johan som är bartender på sas. Sen hängde vi mycket i hopp backen, as najs. Det har ju snöat så mycke nu, så backarn är ju helt underbara. Vi mötte upp Ewe och Pascal sen också, Dom lurade med oss till högegga, svarta backar. Men inte nog med det, vi skulle ut i skogen och köra, tror du det gick bra eller.. eeh nej. Ramlade väldigt mycket, va ju mjukt, men mycket frustrerande, och alla åkte ju ner utan mig haha, så där låg jag i skogen, helt själv.. tillslut gav jag upp och gick ner. När jag kom ner kom Marie springade mot mig, "du lever" Haha alla förutom hon och johan hade åkt upp igen för att leta efter mig :) Men efter det va vi helt slut så nu är vi hemma igen.

Sitter här och chillar, tittar på medans madde lagar mat till oss ikväll.. MUMS! 

Söndag 18/1

Ja här rullar det på som vanligt, jobb och lite ledighet. 

Det bästa.. JAG HAR KÖPT EN NY BRÄDA. jätte fin är den, så den här månaden blir det att leva snålt. Men dte är det värt. Mat, vad är det liksom.

Ja idag är det ju söndag, coh såklart personal fest. Så sen ikväll bär det av mot sagbruket som vanligt :D 

I torsdag var det personalfest för ALLA som jobbar här i fjället, den kvällen blev det kanske lite för mycket, tappade bort min norska mobil, ovanligt. Halkade på vägen hem också, otn i handen fick jag av det. Sånt som händer.



Tisdag 13/1

Ledig idag och imorn. jätte skönt.

Jag och jonna tog lite sovmorgon i morse, sen begav vi oss mot byn. Satt på banken ett tag, fixade så jag kan få ett bank kort, och internet grejs. Så får kortet om 1 vecka typ.
Sen begav vi oss ut i backarna med Jimmy. Det är ju plusgrader så det va lite blött i backarna, men väldigt mycket is också eftersom det är minus uppe på toppen. 
Men dte börjar gå mycket bättre nu :D woho

Ska hoppa in i duschen nu sen blir det vinprovning på jobbet, fy säger jag men orka sitta hemma helts själv och glo liksom. Vem vet det kanske blir utgång efter.



Lördag 10/1

Nu har gänget dragit, känns väldigt tomt :P vem ska man nu trängas i sängen med. Ja hej då grabbar, see ya!

Jobb, jobb, jobb.. är trött hela tiden nu, även fast jag försöker lägga mig och sova en rimlig tid. Men jag skyller på förkylningen. Fick gå hem tidigare idag, det var så lugnt och vi var 4 pers så.. det va soft, la mig på soffan med jonna, tittade på lite harry potter och sen tog jag en power nap. blir tidigt i säng ikväll

SÖNDAG imorn = personaldag på sas :D hehe det är det man ser fram emot hela veckan. Ska bli skoj. Men ska upp och jobba 10 på måndag :/ 

Vi har fått nytt schema nu, kmr typ va ledig varje tis,ons,tors. najs bajs. 
Fia kmr v.5 hoppas hon inte bangar ur nu bara :D

huvet dunkar och jag är sjukt uttråkad. men hare gött folk





Torsdag 8/1

Hej och hå

Ja, här är det ju fullt hus. Peter har sina 2 söner + 3 pers till här. As goa killar. 

I söndags vart det PARTY ala Trysil.. fyfan. föfest hemma hos frode(en vakt på jobbet), han va ju inte bara lite på G. Efter det drog vi till sagbruket, hotel baren alltså. Där vart det as röj med dans på borden. 
Råkade hamna på efterfest hemma hos frode, men gick hem sen. så trött. Kom hem tittade in i rummet, och där ligger johan och bogge, glömde bort att att jag lovat dom att få sova i min säng haha. Lite ont om sängplatser här. så det vart trånkt och mysigt.

Idag ska jag och jonna ner till byn och fixa lite saker, jag måste till skattekontoret. Sen blir det ut i backen. Så nu ska jag väl försöka väcka henne. 

Torsdag 1/1

Ja.. ligger här i soffan och halvsover, jonna ligger i den andra soffan muppar sig :)

Har som sagt jobbat heeeela veckan nu.. börjar 10 varje dag.. i tisdags jobbade jag kväll också, stod i garderoben, det va helt okej, fick gå hem vid 2, men va rätt trött när klockan ringde dan efter vid halv 9. 

Nyårsafton spenderades också på jobbet, typ hela dan, gick hem nån timme bara. Jobbade i garderoben igen, med Marie, den nya danska tjejen. Det va jävligt segt i början, sen kom folk. vid 12 skulle ju alla ut och såkart ha sina jackor, stress stress, sen kom det dubbelt så mycket folk efter som skulle in.. fyfan det va helt kaos.. för anne marit kom dit och rörde till det lite.. men alla fick sina jackor.. förutom 4 st som gick hem utan? kallt eller vad.

Jag och Marie gick hem vi 3 tiden, vi skulle egentligen ha fått gått hem tidigare eftersom vi båda skulle jobba dan efter, men det blev mer folk än alla trott, så det va ju bara att stanna. Jag var HELT slut, i slutet var jag så slut så jag nästan grina asså, helt sjukt, sen veta att man ska upp om några timmar igen, så ja idag har vart jävligt seg, fick gå hem lite tidigare så ikväll blir det tidigt i säng.

nu är the movie time

RSS 2.0