onsdag 14/4

4 dagars ledig har vart helt underbart, sista dagen imorn, sen massa jobb i helgen. Det är trysilsmällen på lördag, sista sista sen är den här säsongen slut. På söndag är det avslutningsfest för all personal på heis, 80-tals fest!
Det har varit sjukt fint väder, jag och diana har varit ute i backen vid 9 varje dag, åkt massa sen degat i solen på knettan i massa underbara timmar. Igår hoppade jag i parken för första gången. Så idag hade vi park session, vi var några stycken som åkte där heeeeela långa dagen, sjukt kul. Gjorde en riktig vurpa efter ett hopp, huvet mår bra eftersom jag använder hjälm, armen mår sådär, hoppas det blir bra med lite vila inatt. Jag och diana har även vart uppe på den näst högsta toppen och tagit massa fina kort :) Finns massa bilder på bilddagboken.se, heter bullmaister.

Sönadg 11/4

VÅREN HAR ANLÄNT TILL TRYSIL!


tisdag 6/4

Påsken är äntligen över, den var fylld med fest,sena kvällar och tidiga morgnar på jobb. Jag lever men är helt slut, fick en 24 timmars magsjuka och är nu ledig 2 dagar innan helgen och massa jobb!
Den här filmen måste ses. Jag och Diana från vårt 2 dagars äventyr i sälen

RSS 2.0