Fredag 19/2

Vad fan ska jag göra efter det här.. ska man stanna här i sommar, eller försöka bli av med lägenheten och dra nån annanstans?! so confused. Resa vill jag, men var, när, hur..
my winter wonderland

Fredag 12/2

Idag vart det bara 3h jobb. Både positivt  og negativt. För att vara ärligt så är jag trött på Bistro jobbet. Tror jag skulle behöva komma bort lite, till värmen, jag og jonna funderar på att kanske hitta en billig weekend.. typ söndag-tors ell nå.
Ialf idag har vi vart ute på langrennski etter job. Var först å hämtade mina snygga WorkOut pants i byn å sen bar det av. Det va kul faktiskt så det kmr vi göra om!

Torsdag 11/2

Träningen flyter på skit bra. Vi är väldigt spreka. Varit där nästan varje dag. Vi ingick en pakt med Tyler och Gabbe... om jag och jonna bänkpressade med dom skulle dom följa med oss på pilates kurs.. OH YES! idag blev det bänkpress på schemat, så pilates here we come. Fick även VIP på heis nästa helg, vakten stod där och hejade på!
Nu sätter sportloven igång, alltså MASSA ungar! Dom kan vara väldigt blåsta, speciellt dom svenska som är här nu.
"Oj, jag visste inte att man fick tillbaka norska pengar när man betalar med svenska."
"Priserna som står här, är det svenska?" Varför skulle priserna stå på svenska om vi är i norge?! haha
Eller typ det som hände en kompis, en svensk snubbe hörde henne prata norska så han pratade engelska med henne, med en sån där svengelsk brytning. Dom är roliga dom.
Nej jag är helt slut.. ligger på soffan och tittar på Bones..snart sängen. Helgen är full av jobb!

Torsdag 4/2

Håll i hatten gott folk. Før nu ær det så att jag och jonna har køpt gymkort i 3 månader. Yes ni læste rætt. Nu ska det trænas infør bikini sesongen :) Vi valde kanske inte den lættaste førsta passet, Core i 30 min, då vi trænade mage og rygg i 3 intervaller. Vi ær HELT døda. Blir nog dit imorn etter jobb och sen på måndag ska vi ha en genomgång på alla maskiner.. sweet!
Nu ska det inførskaffas tajta træningsbrallor og en snygg vattenflaksa haha
GO JONNA OCH ISABELLE

RSS 2.0