Fredag 16/10

Hær flyter det på som vanligt. Vi hjælper till lite extra på puben nu, med målning och sånt!
Sjukaste hænde i tisdags natt! Typ runt 2 på natten vaknar jag av att jag hør att det ær folk ute på vår veranda, så ja kikar førsiktigt ut genom fønstret, och jo minsann, precis då går det två svart klædda mæn dærifrån. Snacka om att jag blev lite rædd.. plus att jonna var på nattvakt och nisse den døva vakt hunden var inte mycket till hjælp. Var ialf tvungen att gå ner och kika. DÅ har dom hær mystiska mænnen stællt typ alla våra utemøbler framfør dørren så jag kom inte ut..haha. Så på morgonen smsar jag vår hyresværd som ær vår granne så hon fick hjælpa mig ut. Læskigt ja! Vi har nu kommit fram till att det hænt 5 hus, varar vi alla kænner varandra, alltså var dom skumma mænnen nån vi kænner.. så vi førsøker få fram ledtrådar och førhør folk.. går væl sådær men nån ska fan få!!
Kænenr att jag och min sambo ær vældigt sociala med varandra..not! just nu ligger vi i en varsin soffa, hon læser och jag tittar på serier på datorn.. HAHA kul liv va?!
Men ikvæll ska vi vara trevliga och hænga på fjellvagngrenda och heja på Calle på idol och sen blir det en liten utgång med min underbara victora!!
Får væl se hur det slutar :)
Sen blir det jobb resten av helgen!!

Onsdag 7/10

FYFAN va det snøade igår.. helt sjukt :) Dom satte på snøkanonerna i fjellet också..

Idag hade jonna varit vældigt flink och stædat lægenheten medan jag var på jobb.. gøtt.. vi ær grisar :P vi må skærpa oss lite hehe.
Før øvrigt så ær det kick offen i helgen. PARTY PARTY!
Jag mår væl bra.. funderar massa bara. På allt møjligt som jag inte borde fundera på. Men ibland kan man inte riktigt kontrollera hjærnan tyværr.. eller sina kænnslor. BLØ BLØ.. har væl inga stora problem men vissa stunder ær jobbigare æn andra.. førsøker att inte tænka på vissa saker/personer men ibland ær det svårt. Men førsøker att inte visa det..
Nu ær det knapert i kassan så lønen på måndag ær efterlængtad som bara den. Om vi får den på morgonen så drar jag och jonna øver till sweden och borlænge! Dær blir det lite nødvændig shopping, måste som sagt ha en ny kamera. Sen MAT!!
Jusste. I lørdags var vi på bursdagsfirande hos Hallgeir. Jag och Tess bakade en fin tårta :) en ælg!


Torsag 1/10

Imorse kommer jonna uppspringande till mitt rum och sæger att jag måste titta ut genom fønstret.. och ja.. dær ute ser man ett vitt tæcke.. snø kanske?? helt sjukt!! Det ær rætt mycket också!!

RSS 2.0