Måndag 20/9

Dagen började hos kiropraktorn. Har ju haft sjukt ont i ryggen på senaste tid så jag bokade tid hos en kiropraktor förra veckan. Han kollade å hade sig, sen kom han fram till att mina 2 kotor längst ner i ryggen i princip satt ihop = inte bra! Hade tydligen rörlighet som en gammal kärring. Så det fixade han genom att knäcka isär dom.. typ.. så idag var det återbesök, knäcka ryggen en gång till och nästa vecka blir det igen, får ju hoppas att jag inte behöver gå dit alltför många gånger, INTE billigt! Han vet inte hur det kan komma sig men jag gissar på att det händer vid min ridolycka.. men men.

SEN så tog jag å nisse oss mot sjöhaga hundcenter. Där fick han pröva på att simma i bassäng. Han var Såååå duktig, lite läskigt var det förstås.. men han var så duktig att jag kan åka dit själv å simma honom å då blir det billigare! Efter så fick han stretching av Birgitta, han var tydligen lite stel vänster bak, men för att vara 12 så tyckte hon att han var jätte bra!!
Vi har även börjat vår höst kurs, en gott å blandat kurs ute o bastmora. Prova på lite olika saker å hålla igång. Våran duktiga gamla gubbe :)

Fredag 17/9

Har spenderat torsdag-fredag i Lysekil hos Annika. Där träffades alla brudar som ska göra Asien resan. Vi blir 6 st. Jag, Annika, Jessica, Evelina, Alexandra, Sara.
Så vi brainstormade, planerade å lärde känna varandra. Det här kommer bli så jävla bra!!
Vi har gjort en reseblogg som jag tycker att alla ska följa slaviskt..

www.jaaise.blogspot.com




Lördag 11/9

Nu är det i fullt gång med förberedelser inför resan.. nu är det bara 51 dagar kvar tills vi åker.. sjukt spännande.
Nästa torsdag sätter jag mig på ett tåg mot trollhättan där jag ska bli upphämtad av underbara Annika och sen ska vi bege oss till västkusten där hon jobbar. Alla vi resande ska samlas och planera resan, men framförallt träffas, Annika är den gemensamma länken så ska bli kul att lära känna min medresenärer :)
Annars har jag väl mest jobbat, är lite segt med jobb just nu, mest lite dagar här å där, men jag hoppas det ringer folk som vill ha vikarie. Har ju som sagt börjat jobba på dagis i enhörna igen, sjukt kul, dagarna går fort.
Men jag mår väl sådär.. känner mig trött å hängig konstant, har börjat äta extra kosttillskott/järntabletter för å se om det hjälper. Sen har jag börjat få mer ont i ryggen också, inte bra nu iför resan när man ska kånka på stor ryggsäck. Mamma kläckte ur sig häromdagen att hennes ena ben är kortare än det andra, och min morfar hade likadant, så mitt ryggont kan ju bero på det, ska kolla upp det på måndag, ringa till lina idrottsmedicin å se om dom kan hjälpa mig, eller vårdcentralen..Hoppas!
Men har ju börjat träna rätt mycket nu, minst 3 ggr i veckan, ibland med och att jag har börjar rida ganska mycket. Så det kan ju bero på det också..hmm.
Idag blir det en sjukt slapp dag, ska vila upp mig.
Ciao
Sahra och jag

RSS 2.0