Lördag 27/12

Trött är vad jag är.. så snart ska jag hoppa ner i sängen :)

Har vart ledig fredag och lördag, det va soft. Så igår drog jag och madde oss ut i backarna, var riktigt kul, börjar gå mycket bättre nu.. sen bestämde vi oss för att festa.. Åsa och sandra kom hit också.. Girl power på den förfesten alltså.. körde lite ölspel och hade det allmänt as kul. "glöm inte greger duu"

Vid 12 snåret drog vi oss på Heiskroken, ett uteställe här, som har dansgolv, dans var liksom kvällens mål. På vägen träffade vi folk som jobbar på radisson sas hotellet.. en trevlig prick vid namn Julia och några grabbar. Hon haka på oss, dom andra drog till Skipuben. Ja.. lite surt att det vart 100 kr inträde. (hoppas dom fixar så alla som jobbar här får gratis VIP kort, det brukar dom ha)

Det va inte så värst mycket folk, men dansgolvet var vårt från det vi kom till vi gick hem. VI fick helt enkelt igång hela stället :D så en sumering, vi hade SJUKT KUL. Vid 2 gick jag och madde hemåt, då hade jonna redan dragit, och sandra och åsa gått för länge sen. Men vi lunkade på, rullade ner för en backe och lite sånt.. madde ville gå lite fel men som tur var så hade hon mig.. annars hade hon hamnat lite fel. 

Ja idag har jag vart helt själv hemma, och bara slappat på soffan. Fick väcka madde vid 11, för hon började jobba vid 12. Sen kmr tess utspringade, hon hade tydligen försovit sig 1 tim. attans bananer, så det kan gå.

Imorn börjar en killer vecka, jobb varje dag, jag jobbar bara dag :/ men har sagt att jag gärna hoppar in nån kväll, så man tjänat lite cash.

sov gott



Torsdag 25/12

Hej gott folk. Och GOD JUL på er. 

I tisdags kom pappa och coffe hit, dom åkte lite i backarna med Jonna och calle.. sen efter jag slutat jobba åkte vi till sälen. Gött o mysa lite me nisse :D
Så ja, hade väl inte värsta julstämningen men det va kul att träffa familjen ett tag.
Imorse skjussde mammsen och pappsen tillbaka mig, började jobba kl.12.. sen skulle dom skulle strosa runt nere i byn.

Just nu sitter jag, jonna och madde här, med varsin data och är riktiga internet nördar.. men faktiskt så fick vi internet hem hit igår.. så det är as najs. 

Vi hade tänkt festa idag, det är ju trots allt juldan, och sen är jag och madde lediga imorn. Men ja nu är det så att juldan här är tydligen inte så speciell haha, det är helt dött.. tyvärr.. så det blir en filmkväll. Sen imorn då jevlar. jag är ledig på lördag också så det är bra! 

Tvättar för första gången sen jag kom hit :D haha jaa

Ja jusste, fick ett samtal från Matilda häromdan.. hon meddelade att hon och Fia kmr hit v.4 :D WOHO säger jag då.. ska bli as kul!! 

Jao jao, nu ska jag laga mig lite mat. ciao

Lördag 20/12

Sitter just nu på lunch rast.. skönt o sitta ner lite.
Idag snöar det som fan.. men det är bara bra, för häromdan var det ju regn och plusgrader, så backarna igår va sjukt isisga.. inte alls kul.. jag åkte 2 backar, sen tappade jag bort jonna och dom så jag gick ner och sen hem haha :D Ialf så nu blir backarna bra igen!

I torsdags hade vi lite fest hemma hos hos, det vart fan skit kul. Kom två nya ansikten ialf.. så jaa.. nu har man gått och träffat en kille hehe.. en äkta trysil bo. Får se vart det leder! Ikväll kanske det blir att bada jacuzzi hemma hos Kim, han hade lovat sandra det.. det vore ju soft.

Vår outfit kmr se lite annorlunda ut.. vi ska få gröna pikeé tröjor istället, håll i hatten. HATAR dom här byxorna.
Ja snart är det jul, känns inte ett dugg som det. Har inte köpt en enda julklapp heller.. får köpa det sen.

Näe nu kallar jobbet igen.

Torsdag 18/12

Hallå.. ja igår hände det lite saker i lägenheter.. vi fick ett helt NYTT kylskåp med frys.. WOHO. sen fick vi en ny tvättmaskin, sen garderober, så nu har man ordning och reda på rummet. känns jävligt bra. Jag och jonna sitter här ute på balkongen just nu, vi kom fram till att vi måste fixa fingervantar haha, blir lite små kyligt. För övrigt så är det piss väder idag, plussgrader och regn, inte alls kul. Jobbade typ 4 tim idag bara :) sen fick jag gå hem, vi hade typ 3 kunder idag!  Så ikväll ska vi iväg och handla lite mat, sandra, calle och åsa kmr nog förbi sen och chillar.. dom har fått flytta till sin lägenhet nu, huset breve oss typ.. så jaa.. vi har ju fått tv nu också, myspys..

OKEJ, ladar upp massa bilder här nu mamma och pappa, så ni kan se lite, orkar inte mejla skiten!



Onsdag 17/12

Ledig idag, as skönt. Så jag, jonna, sandra och sandras kille robin begav oss ut och åkte lite. Men det va snörstorm, fast vi kände att vi måste passa på.. sen var det inte så farligt, det gick bra ändå. plus att vi typ va själva i backarna :D

Ehm igår hade vi lite fest hemma hos oss.. det va trevligt :D Men vill lär känna ännu mera folk.. men det lär vi ju göra!
Ja... vafan.. det har ju inte hänt så mycket just nu.. Vi sitter på Rialto just nu och ska snart hem igen och hjälpa tess att bära upp saker i lägenheten.. så nu börjar det bli lite bättre.. peter kom tillbaka från sverige idag, han hade vart på ikea o så. Ska bli skönt att kunna fixa rummet. Men vårat kylskåp funkar inte, så all mat blir typ dålig .. as jobbigt




Söndag 14/12

KALLT! står ute på våran balgong just nu, internet funkar här :D haha nån granne som har. 
Ja.. vi har ju som sagt flyttat nu, fast vi har ju inte alla grejor o så.. men dte kommer. Jag, jonna och madde drog över till sverige och Ikea och köpte varsina madrasser, vi fick bara 70 sängar här, så nu ligger jag på olvet på en 140 madrass. much better.

Folket lagar mat där inne, vi ska keka lite tacos. Maddes kille Julian från frankrike är här. as trevlig :D
Är ledig på onsdag och fredag, då blir det fest, och åka lit ebräda såklart, måste ju passa på.

Annars händer det väl inte så mycket, jag jobbar bara dagtid och just nu jobbar resten i mitt hus natt, vilket är ganska trist. så man får ta vara på dagar som denna. Näe nu blev det as kallt haha.. 

Men nu vet jag ialf att det finns internet här ute haha. as bra. slipper man släpa den till jobbet.

saknar er. puss

HAHA jusste glömde berätta, idag på jobbet så sprang jag på Malin, en kompis, då blev vi båda lika paffa. Men det va kul. hon bot och jobbar ju i Oslo. Så vi skulle höras nästa gång dom kmr upp, så kan dom ju slagga hos oss liksom :D

Tisdag 9/12

Ja hej

Lite stressad nu för fiket vi sitter på stänger om 10 min, men ska försöka skriva lite ialf. Igår och idag har i ju suttit å föreläsningar, boring as hell. Igår festade vi lite, hängde med någr från en annan restaurang, dä va kul. Ehm ja, dom tre sista tjejerna kom i söndags, åsa, sandra coh tess. As trevliga. 
Inflyttningen i nya huste bli förhoppningsvis på torsdag nu da, för peter och tess hämtade sängana igår, fats 1 fattas tror ja, aja som sagt... mitt visa kort funkar typ inte överallt, as skumt.. irriterande som fan, med tanske på att jag måste köpa mat.

näe nu är tiden typ ute blöö men skrive mer nån annan dag.
puss på er

Jusste fan, asså vi har -15 ida, fet kallt :D

Lördag 6/12

hej hopp igen, hade inget o göra så nu sitter jag här igen. Idag har jag jobbat typ 12 tim igen. Men idag öppnade hela alltet så jag har lärt mig kassan och sånt. eehm ja.. slutade typ 9 idag, men orkade inte sitta i mitt lilla rum själv igen så jag är här på jobbet igen.. resten som sitter här runtomkring börjar jobba vid 11, så då stannar jag väl ett tag sen drar jag mig hemåt och sover, för som sagt, jag ska jobba imorn igen.. 

har ont i halsen, och har typ ögoninflammation på ena ögat. men men.. ja flytten lär inte bli nu i helgen.. men hoppas till veckan ialf.

aah näe men nu har jag liksom inte så mycket o säga..typ..jo.. igår när jag hängde här så träffade jag Jimmy, en snubbe jag snackat med innan jag drog, också från sverige. han jobbar i 6 stols liften, han va trevlig, så nu känner man ialf 1 till haha WOHO


Fredag 5/12

Helg, fast jag ska typ jobba hela helgen, tror ja, kommunikationern här är INTE den bästa, lite irriterande, men dte blir nog bättre sen, när man har kommit in i allt också.

Igår och idag har det bara handlat om att städa Bistron. Började 9 igår, jag och calle kom först, sen ringer madde och jonna, dom hade kört fast i en snö driva haha, så det var bara att låna bil och åka för att hjälap dom, gick inte så bra, men sen kom dte några polacker med massa spadar, och tillslut får vi hjälp av en traktor som drar loss bilen. 1 timme senrae beger vi oss mot jobbet. Där vart det att städa massor. Sen hem och sova

Idag handlade också hela dan om att städa och fixa allt så att vi kan öppna imorn. Idag är bara puben öppen. SÅ.. idag har jag alltså jobbat typ 12 tim, fötterna och ryggen mår inge vidare, men man ska väl vänja sig, det är så här dte kommer bli. 
Jusste, vi kommer ha dom fulaste kläderna, fy. ett par bruna manchester byxor, typ trekvart, men benvita strumpor, och sen en orange tröja med logan på. Ska ta kort sen, men det rä sjukt fult haha!

VI ska nog flytta under helgen, när vi nu ska få tid till det, men på måndag måste vi vara ute från tårtbitarna. (som våra rum kallas där vi bor nu) Igår körde jag, calle och peter runt och hämtade massa möbler överallt, vår lägenhet kommer se ut som ett loppis hehe. Sen vet vi inte hur vi ska dela upp rummen. Dom är olika stora, och det minsat vil ingen ha, det ligger precis vid köket också. men men dte löser sig. Hyran ligger på typ 4000 kr. helst sjukt men norge är ju dyrt tyvärr.

Näe nu ska ja väl "hem" och äta nåt, fast har ingen mat haha, bara ett paket nudlar och lite chocklad. Ska nog tillbaka hit sen, calle ska spela ikväll, och jonna och madde ska jobba i potatisvagnen. Men måste sova också, ska jobba imorn!

På söndag kväll ska ALLA personal i trysil åka i backarna. sen måndag&tisdag är det personaldagar, då vi ska ha brandövningar coh allt sånt,

puss på er



Onsdag 3/12

Ja det här blir dett lite possitvare inlägg än det förra. FÖR.. igår när jag satt där i min ensamhet i mitt lilla rum så knackar det på dörren.. och där står Calle.. as skön snubbe, så jag hängde med honom till Jonna och Madde som har ett rum precis vid mig. Softade där lite, sen drog vi vidare till en snubbe som heter Kim, en norrman. Där va också peter, bartendern här. Ialf, han har en Jacuzzi så där satt vi i några timmar, efter det vart det lite guitarr hero och vid 4 tiden lunkade vi hemåt. 

Idag kom Jonna och väckte mig vid 12, så drog vi upp hit, jag fixade säsongskort och köpte en ryggbräda. Sen vart det bara att bege sig ut i backarna, inte så jätte många öppna än men man är ju nästan själv i backen, så det gäller att passa på nu innan turisterna och alla danskar kommer som dom säger han, danska ska man tydligen passa sig för i backen! 

Det är jsukt mycket snö, och backarna var as härliga, men man var lite ringrostig, sen var ja så rädd att jag skulle ramla och göra illa ryggen, men det gick bra :)

Nu sitter jag och calle här i bistron och surfar internet.. ska väl snart gå hem till mitt lilla rum och chilla. För imorgon så ska vi tydligen få flytta in i våra lägenheter, fast första måste vi till Ikea och köpa alla möbler? och sen fixa allt.. 

Ahh asså allt är lite skumt, för dom berättar aödrig nåt typ, calle fick reda på dte här om imorn, men inte vi andra. sen så vet inge när vi sk abörja jobba och allt sånt.. och varför ska vi behöva möblera o alt haha, det bord eju redan vara klart, fan betalar man 4000 för ett litet rum så. Men vi kanske får betalt, vem vet!

Näe, sakar er men fan dte här kommer bli as bra. Dom man har träffat nu som man ska jobba med är ju as härliga :D Jonna jag och madde ska jobba heltid och typ hoppa runt lite. Calle är trubadur/bartender. Han är sjukt duktig på att sjunga och spela!!

Näe nu ska jag se vart alla tog vägen! Dom säger att vi nog kommer på internet i våra nya lägenheter så dte blir ju perfekt!!

puss på er



Tisdag 2/12

Ja.. nu sitter man här.. i Norge. Ska ta allt från början.

Jag och farsan började vår resa vid 7 tiden, rätt segt men.. vi kom fram lite efter 2 tiden tror ja. När vi kom fram hittade vi ingen dörr som var öppen till Bistron där ja ska jobba, men efter några varv kom vi in haha..  På kontoret satt min en chef Anne Marit. Hon såg lite halv chockad ut när ja kom, jag frågade vart ja skulle bo och hon informerade mig om att dom permanenta lägenheterna vi ska bo i inte är klara, där ska vi flytta in på torsdag, om jag förstod rätt. Men hon ringde ett samtal och fixade ett rum till mig där ja kan bo så länge. vädigt litet och ensamt. Ja så igår hade jag absolut INGET att göra, tv funkade inte, inget internet, jag läste lite sen somna jag vid 6 tiden. Mamma ringde vid 9, sen kunde jag inte somna om på ett jävligt bra tag.

Imorse när jag vaknade så visste jag inte riktigt vad ja skulle göra, men jag gick till Bistron (jobbet), där att Tina och Anne Marit och jobbade, dom sa att jag kan i princip göra vad ja vill idag haha, kunde komma och käka lunch med dom sen, sen frågade jag om internet och det hade dom här, trådlöst på jobbet, så det är där jag sitter nu, underbar tidsfördriv. Vill träffa folk jag ska jobba med så jag får nåt att göra. Dom bor ganska nära mig men vågade inte riktigt knacka på föut, såg ut som dom sov :P 

Två personer sitte här vid bordet, en tjej, hon är svensk fast bor i norge, hon är kocken här tydligen, vet inte vad hon heter än haha.. sen en anna snubbe, en försäljare tror ja, som dom känner, fattar typ inte vad han säger haha, måste lära mig Norska typ NU!

Nu vill jag bara komma igång med allt, inte bara gå runt här och lulla. Får se hur ofta jag orkar släpa hit datan. Men dte märks. Uppdaterar här ås ofta jag kan!

 
Haha från igår, när jag kände mig lite ensam


RSS 2.0