Onsdag 30/9

Snart ær det en ny månad.. igen!! Det går fort. Vi har ju æntligen fått internet till lægenheten.. vi sprang som galinar hær och var allmænt jætte glada.. nørdar? javisst!
I helgen var jag ju hemma och hæmtade alla vinter grejer plus vovven. Resan med victoria gick hur bra som helst.. har fått se skokloster som jag inte ens visste existerade.. man lær sig nåt nytt varje dag.
Træffade några vænner som ær værda att næma.. Matilda, fia, carro och johanna <3
Nisse mår super bra hær.. massa promenader i den friska luften. Men vi har kommit fram till att han næstan inte har någon hørsel.. tror han kommer bli helt døv sen.. trist :/
Vi har tagit tag i våra liv nu och børjat motionera. Jag och Ina tog en tur med hundarna igår och ikvæll blir det igen, den hær gånge får vi med oss jonna och vicc!
Før øvrigt så har det snøat.. 28/9 kom det førsta snøfallet på andra sidan fjellet!! och vi har minus grader på natten och frost.. hær måste bilarna skrapas!
Ja nej nu ska jag och jonna laga falukorv och stuvade makaroner. Ha det!


13/9 Måndag

Internet ær fixat.. det kommer om 1-2 veckor. YES!! hyresværden fixade åt oss så vi betalar bara en till summa i månaden.

Fest fest vart det i fredags. I lørdags jobbade jag och jonna på puben. Skulle servera men jag hamnade i baren dær nere hela kvællen.. eller vi jobbade bara till 21. Hængde med alla golf gubbar.. gøy! Sen var det hem och bara chilla i soffan..

Den hær veckan ska jag jobba mest natt pass :/ no fun men bættre æn inget så så blir det. Vettfan vad man ska gøra resten av dagarna..
På fredag åker jag,jonna och pingo till Sælen efter att han kmr hem på job. Investera i lite dricka till lørdagen før då smæller det med KALAS/inflyttningsfest.  har bjudit rætt många så hoppas alla inte kan haha. Men det løser sig.. får skicka dom vidare till bøes direkt.

Snart ær jag hemma igen før 1 helg. Så på lørdag den 26 blir det lite kalas hemma før dom som kænner før att komma førbi på en kakbit!!

Ska bli så kul att nisse ska følja med mig hit. Han kommer trivas hær. Gå turer på fjællet ocg grejer. Och va med mig på jobb ibland :) min lilla pussgurka.

back to work


7/9 Måndag

Æntligen flyttat. Kænns otroligt skønt gott folk. Kænns skønt att vara i Trysil øverhuvudtaget faktiskt.
Ja.. det blir att jobba på puben i år igen, men det ska nog gå bra!! jag får bli jonnas bodygurad.

Me and my sambo har ju kommit fram till att vi ska motionera mera.. bli sundare liksom. Så hur går det projektet. Ehm.. vi va ute och sprang 1 dag, vilket vi firade med en god taco middag!  Sen har vi vandra upp på fjællet. Mer æn så har det væl inte blivt.. men mer ska det blir. Før vi ska bli med hund! Japp.. denm 25/9 drar jag och victoria på en sweden trip mot sthlm. Sen blir nisse med oss hit.. saknar honom massor. Sen kmr væl familjen och hælsar på i december nån gång och då føljer han nog med tillbaka igen!

Just nu sitter jag på jobbet. Har nattskiftet, så borde væl førsøka sova.. men ær faninte trøtt. aja.. imorn blir det stædning på puben och sen ska vi førsøka fixa internet till vår lægenhet på nåt sett.. men det visar sig vara svårt, før att vi ær svenskar.. diskriminering.. men men det ska fixas!!

Nej back 2 work people



en tur på trysil fjellet



min underbara sambo och jag



Røafallene


RSS 2.0