Torsdag 26/2

Maskeraden var skit kul.. det vart lite sista minuten shopping, och det enda som var öppet var eruoprice. Jag och jonna klädde ut oss till bratz dockor. Madde var batwomen,sandra catwomen,åsa en gris, merry och linn var hippies, calle och arvid var tjejer :D Festen på sas var kul också, mycket mer folk än vanligt!

Va ute och åkte igår med jonna, hur härligt som helst i backarna, massa nysnö.. love it! ÅÅh jag är glad. Linn har vart i österlike, så kmr hon hem med ett par lina helt underbara skidbrallor, som jag får låna, på obestämd tid... Im happy :D
Ialf, natten innan bakade jag och jonna en kaka. Sen igår drog vi direkt över till fageråsen och fikade och käkade lunch med andre och några på skiutleie där. 

Idag ska jag,madde och sandra skjussa över sandar spojkvän till stöten, sen ska vi hitta nånstans att shoppa lite kanske. Bara komma bort lite! En liten roadtrip. Ikväll kl 6 har vi personalmöte sen också..blöö.. men tror det kmr gå bra. Vi hade ju den där kontrolanten på jobbet häromdagen. Han som skulle kunna stänga hela stället om han tycker nåt ät dåligt. Men vi fick tydligen 98% så det är ju as bra! hoppas vi får lite kred för det ialf!

Näe nu ska jag försöka väcka madde så vi kmr iväg.



Torsdag 19/2

Igår hade Madcon konsert här i trysil, på radisson hotelet. Så vi drog dit på efterfesten sen. Och ja, där va dom haha.. dom är fan bra.. men dom drog sen. Det va rätt lite folk och ganska segt så vi drog hem rätt tidigt. 

Vädret är inte det bästa, just nu är det väldigt dimmigt. Har inte lämnat huset idag haha men ikväll ska jag, Andre, Pingo och jonna ut och käka tror ja, På hotelet nere i byn.

Men innan det måste vi ner och fixa maskerad drekter, det är maskerad på söndag :D ska fan bli skit kul. Lite nytt!



Onsdag 17/2

hallo.

Vi har haft några underbart soliga dagar nu här i trysil. Så jag och marie var ute och åkte en dag, tog jätte fina kort och satt o njöt i solen :D

Ja alla hjärtans dag har ju varit, vissa fick blommor andra inte, jonna fick från en hemlig beundrare, anne marit kom med dom till jobbet, fast vi vet vem det här HAHA

Det är rätt trist, för på alla personalfester vi har nu så blir det bara mindre och mindre folk.. vart gömmer dom sig liksom, men vi kämpar på. 

Ja, planerna vi hade om danmakr ja, nu har vi lite andra planer haha.. ehm våran nya kock johan har en frymt fin lägenhet i lysekil, så den ska vi få låna, sen ska han hjälpa oss med att få jobb.. as najs ju. Så jag och jonna ska dra dit tror ja. Sen igår kom vi fram till att André och Anders ska med också.

Idag är madde och besiktar sin bil i sysslebäck.. hon jonna,pingo och anders tar en roadtrip dit, medans vi andra måste jobba. Var egentligen ledig, men dom hade satt upp madde på jobb så jag fick ta hennes istället. så börjar jobba nu kl 12. Va hemma hos andre igår så fick ta hans bil i morse, en riktig skrothög, fan jag och jonna lånade den här omdagen.. helt plötsligt så lägger den av haha, som tur var så stannar det en volvo med två grabbar, såklart andres och deras kompisar, vi försökte med startkablar och hela köret men nej nej..  Så idag gör jag ett nytt försök, får se hur långt jag kommer :)

Och ja, andre :) det går frammåt.. får la se vad som sker, men vi träffas typ varje dag! 

Och pappsen har blivit inlagt på sjukan, klanten halkade:D hoppas han får röntkas snart.. 

Nej, nu måste jag ner till sandra och leta efter hennes nyckel, sen drar jag och emma till jobbet.. woho :/




Fredag 6/2

Ja här kmr en uppdatering.

Vart ska man börja.. har väl inte hänt nåt alldeles speciellt. Jobbet flyter på. Har varit ledig i 4 dagar nu, håll i hatten. Har vart soft, så har vart ute i backen ganska mycket. Har snöat så det har vart helt underbart i backarna.

I söndags hade vi kalas för tessan som fyllde 33 år i måndags. Så det kom massa folk man inte kände och massa man kände. Det va jätte kul, förutom att dom hade massa kalas regler som jag inte var så bra på. tex att man inte fick nämna några namn under kvällen, för då fick man shotta. Som sagt, det va inte isabelle bra på. Sen bar det såklart av till Sas där festen fortsatte. Vi hade klätt upp oss lite för en gång skull, så hade klänning på mig :D

Tisdag var det då Knettan igen, det av också kul, som alla personalfester är. Men den här gången köpte vi faktiskt skjärtlappar, eller rövkelk, som det heter på danska, stavningen är väl en annan men. Så vi tog oss ner lite säkrare..men fort gick det, helt galet. Jonna gav upp och åkte med André ner på hans rygg igen.

Igår var jag,jonna,emma,åsa,sandra,marie, linn och käkade på peppes, det va mysigt. Ibland förtjänar man att äta ute. Men nu när lönen kommer ska jag spara så mycket jag bara kan. Efter att jag köpt mig ett par nya skidbrallor :P Vi har hittat billiga resor till florida, så det ska vi boka också, så har man ett mål att spara emot.

Har lite nya planer efter det här också. Hittills är det jag och linn, vi ska åka och jobba i danmark över sommaren. Men först blir det florida, sen åka till finland och hälsa på mormor, för länge sen nu :(
Men ska söka skola till hösten så har man det om man inte kommer på nåt annat hehe.. planer ändras ju hea tiden.

Igår kom fia,milla,erica,matilda,anton och millas kille micke hit. Dom bor i en stuga i fageråsen. Så idag har vi varit ute i backen, sen vart på lite afterski och ikväll blir det fest. Men ska ta det lugnt, upp och jobba kl 10, sen jobba hela dan, för på kvällen ska jag och åsa servera ett helt gäng, 3 rätters middag och grejs.

Japp det va väl en uppdatering ialf gott folk.
peace out



RSS 2.0