Lördag 18/7

OSLO here I am

Jag kom hit i Tisdags. Bor med sara hos nån av hennes kompisar. Känns jätte skönt att äntligen vara här så man kan ta tag i saker och ting. Vi får bo här till slutet av augusti.. så vi ska leta nytt snart. Vi bor as najs, centralt med uteplats :) sen har vi en bonus katt.. grannens tycker om att vara hos oss..

Än så länge tar jag det med ro.. börjar jobba på rekryteringsfirman 1/8 .. ser inte fram emot det om jag ska vara ärlig. Jag vill börja jobba men det där jobbet lockar inte.. vet ju inte alls vart jag ska jobba, eller när, eller hur mycket. Så till veckan ska jag ut med mitt CV till massa klädaffärer typ.. men vettefan hur det blir.. 

sara är på jobbet just nu så det blir nog en hemma kväll för mig. Igår kom uffe hit, en kompis till sara, vi poppade popcorn och bakade kokosbollar :) mums

Hehe nu kom katten in igen :) han är så söt.. vet inte vad han heter men kanske ska kalla han greger..

Har fått en cykel också.. en kompis till sara hade en gammal jag kunde få låna.. bettan heter hon.. sen har sara sin göran!  Ska måla om min tror ja.. haha får la se när det händer.

Snart kommer melus till oslo :D ska bli jedrans kul o träffa henne.. då blir det party party. Och sen i 12 aug kommer merry hit :D wiiee saknar henne massor.. tror jonna kommer också :D



Onsdag 8/7

Arvika var helt underbart. Fast det började kanske inte helt bra. Först blir vi 2 tim försenade på grund av matilda, sen följer hon inte med. Jag och carro drar iväg med hennes bil mot arvika.. nånstans stannar vi.. och vi kmr på att JAG har glömt min biljett hemma.. japp ni läste rätt.. så vi ringer arvika och frågar om det funkar att bara ha referens numret och det va OK :) så vi blev glada över att vi slipper vända. Sen kommer vi nånstans och då har dom stängt av motorvägen mot Oslo, så vi måste ta en annan väg.. som vi trodde att  dom skulle skylta mot, men nej nej, vi hamnar nånstans i svartå? HAHA så det var ju bara att vända, men tillslut anländer vi ialf till arvika. Där kostar bil parkeringen 150 kr blöö sen måste vi ta en buss till campingen. busschauffören tycker att vi ska bo på den lilla tält campingen. Jag försöker febrilt få tag på andre eller nån annan i trysil campet som vi skulle vara med, men nej nej. Får ialf tag i hege som för övrigt fortfarande är hemma. Men hon informerade oss om att dom var på den stora. Så dit begav vi oss. Efter att ha släpat på all packning och sen stått i en inte så kort kö för att få banden så möter vi upp fia och matilda, då har vi bestämt att vi ska tälta i södertälje campet eftersom vi inte orkar leta. MEN vipps, mitt bland alla så står Dan, räddaren i nöden, så äntligen kom vi fram till trysil campet :) Vi slog upp tältet och öppnade den första ölen..
Gissa om vi var glada att vi campade med dom, bästa campet. Dom första dagarna var det runt 30 grader i solen.. så dom hade vart smarta och smält upp en sjukt lång presenning .. som man för övrigt egentligen inte fick ha men annars hade dom fått många personer med värmeslag i sjukstugan. 
Allt om allt så var det sjukt roligt och lärde känna fler norge människor och två helt underbara skånska brudar vid namn tina turner och tess. oförglömlig resa! 

Nu är man "hemma" igen. Mormor och nattis har vart på besök i 2 dagar från finland. Det har vart trevligt, även fast jag fortfarande är helt slut. Men igår tog jag med nattis till tom tit.. länge sen man var där men det va skoj :) 

Har också fått reda på att på tisdag nästa vecka flyttar jag till oslo. Saras kompis har en lägenhet där vi tre ska bo. Och låt mig tillägga att vi får bo där gratis hela juli. Sen har han iofs sagt upp den till augusti men vi ska se om vi får ta över den och då kmr troligtvis jonna eller sandra, eller varför inte båda och bor med mig och sara.

För övrigt just nu så försöker jag bara förneka hur stor saknaden är efter en visst person.. woho blöö

yes på fredag blir det rasta fari fest som panna har anordnat eftersom hon fyller 22 sommrar. Och på lördag ska johänna ha kalas för hon fyller minsann 21 sommrar idag . congraz till dom

JAG SAKNAR TRYSIL 

RSS 2.0