Sommar och Sol

Ja nu har man helt och fullt flyttat. Jag och lillebror är Roomies haha vet inte vad jag ska säga om det men.. det kmr ju bara vara 1 månad typ :P
Ikväll blir det trosa med sup och fest. Det blir nog mysigt eftersom vädret är underbart idag. Matilda ska med för första gången så det blir as kul. Vi ska slagga hos carros mamma Ingela haha :P hon är snäll hon!

Come Come Summertime
Love Love Hold My Hand
Come Come Summertime
Love Love Take A Ride WIth Me

Everybody's gone there separate ways

Grattis Caroline som har kommit in på Borås. Så där lär ju hon stanna i drygt 4 år. Trist men vad gör man, alla måste ju gå sina egna vägar. Men jag vet att vi kommer mötas upp igen! Dyra telefonräknigar är väl att räkna med kanske. Vem vet, själv kanske man hamnar uppe i Norrland sen.
Vet inte vad jag känner just nu, allt känns så.. jag vet inte. Ja men det blir Norge i Augusti ialf med Sandra.. typ till januari. Sen blir det väl att komma hem och förhoppningsvis hitta lägenhet/jobb. Och sen söka skola? Det märks vad som händer. Man har väl tid så att säga.. eller?!
Ja flytten är igång för fulla rullar. Dom räknar väl med att vi bor där nästa helg. Men på nåt känns det inte som att det är mitt.. asså jag menar. Mina grejer kommer nu att förvaras i ett förråd tillsvidare.. antingen sover jag på madrass, eller farsan.. ja..sen du.. så mycket tid som slösas på att ingen säger vad den vill och känner :P men men man får väl se vad som händer.. man ska väl leva livet så gott det går, men det skulle vara skönt att ha nån, kanske dig, ibland typ. Ja jag vet inte.. är trött och förvirrad så nu ska jag sova och sluta skriva massa strunt.

Jasså

Dagens horoskop

"Allra best passar fredagen för nöje,musik och dans. Men det finns utrymme för romantik också"

Gillar?
Gillar inte?

Skellefteå

Nu sitter man uppe hos brorsan i skellefte. Har varit här sen i tisdags. Han har jobbat men jag, mia o lilla noah har haft det chill med fika, strandhäng och strosat runt på stan. Har kanske typ fårr en katt. Dom kan/vill inte aa kvar sin lilla ozzy. Men mamma vart typ galen när ja berätta så får väl se. Kan inte ta han förns jag får nåt eget i såfall.
Fan det var så länge sen man var uppe. känner liksom inte ens igen mig.. tragiskt :P
Aja kmr hem imorn (måndag) så får väl se vad som händer i veckan. Johanna fyller ju 20 bast. Så på lördag blir det fest ialf.


hejpa

RSS 2.0