lördag 24/7

JAG VILL HA LÖN! men får väl hålla mig till på risdag.. blöö
Idag har jag och mamma strosat runt på second hand affärer, hittade lite fynd.
Efter det träffade jag Therese och hennes kompis Isabella ute på brukshundsklubben. You see, Bella är ägare till två vita herdehundar(schäfrar) från samma uppfödare som jag (tro det eller ej) har tingat en hanvalp hos till maj 2011.
Jag ska alltså troligtvis bli med hund nästa år.. ska bli spännande :) Har efter det planerat att möjligtvis börja studera i värnamo, på en 1årig kurs som heter så mycket som "företagande med hund".
Ska även ställa mig i bostadskö i skellefteå, tror ja, och kanske nånstans uuuutanför södertälje, måste ju liksom komma fram till nåt känner jag. Men jag tar väl ett steg i taget, nu jobb, sen Asien seeeeen nånting annat!
HEJPA

Fredag 16/7

Nu har busungarna Söderström varit här, det blev massa bad i kihom och såklart Gröna Lund. Dää va kul..
Idag drog jag och Therese iväg till Brandalsund, en badplats där man får ha hundar, woho.. aldrig varit där men det är rätt stort och vi hittade en sida av "ön" som det inte var en enda kotte på, vi skippade själva badstranden. Hon var hundvakt åt en hun vid namn Tilly som även hon är en engelsk springel spaniel, det tycket nisse var kul. Så Tilly, Nisse och Roffe lekte och bada som bara den i några timmar!
Helgen består av chips å dipp å massa chill :)

söndag 11/7

Är helt slut. Min allergi är så SJUKT jobbig den här sommaren. Ska ner på stan imorn å köpa lite mer allergi grejer.
Var ute i stallet igår efter jobbet, fotade Magi som ska säljas, Eva behövde lite bilder på henne, det va kul.. blev några fina när cissi rider.
Imorn anländer storebror johan med familj, så är ledig i 3 dagar. Det ska bli grill i stugan och massa skoj på grönalund.
Har kommit igång med photoshop igen, sjukt kul.

torsdag 8/7

Just nu består mitt liv av
Jobb
träning
sola

Fast var ledig idag så det blev picknik i stan med madde,emelie och nina. Sjukt mysigt, har inte träffat dom tjejorna på några år.. Dom bra vännerna behöver man inte oroa sig för, dom finns där även fast man inte ses så
ofta!
Mormor och kusiner från grannlandet Finland har varit på besök. Det var kul, massa chill i stugan och sen var jag å nattis och såg Twilight/Eclipce. Sjukt bra!
ALLE SKAL FÅ

RSS 2.0