11/6 Fredag

FLORIDA-KEY LARGO

Första dagen kom alla sig upp en skaplig tid runt 8. Så vi drog oss ner mot en av stränderna. Dom har massa snorkling utrustning så det var det vi ägnade förmiddagen åt. Först var vi på ett ställe, grunt med massa sjögräs och lite koraller, ungarna skulle träna lite. Det var ett tag sen man snorklade, men det är sjukt kul! Alyssa var jätte duktig, Kelly var helt okej men behövde mer träning, Jake.. ja han var väl inte så bra, har inet fått i snitsen än men hej, han är ju bara 5 år :)
Efter en stund där så drog vi vidare till en anna strand precis bredvid, där var det djupare och dom hade anordnat med gamla kanoner och dylikt i vattnet som man kunde snorka ut och titta på. Vi såg sjukt stora fiskar som heter Tarpons, dom kan bli runt 3 meter och kan ibland förväxlas med hajar, lite läskigt men dom är inte alls farliga.
Keegans är lite sega på morgonen, så vid lunch kom dom ner på stranden..
I Key Largo, eller överallt där så är det lag på att barn under 16 måste ha cykelhjälm, haha ingen av dessa ungar äger ens en hjälm, inte ens jake.. men men.
Efter en hel dag i vattnet så blev det grill på kvällen, mys, corona och spel. La oss rätt tidigt för alla var helt slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0